Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kayınvalidesine kızdı eşini bıçakladı

        Bursa'da kayınvalidesine kızan bir adam, birayla ilaç içerek intihara kalkıştıktan sonra, 22 yıllık hayat arkadaşını bıçaklayarak ağır yaraladı. Adliyeye gidip teslim olan şüpheli, önce hastaneye götürüldü. Tekrar adliyeye sevk edilen adam, istifra etmesinin hayatını kurtardığını kaydederek, "Bunların tüm sorumlusu kayınvalidemdir" dedi.

        Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yıldırım ilçesi 75. Mahallesi Cansu sokakta meydana geldi. İddiaya göre bir ay önce evine alkollü giden 46 yaşındaki Musa Ş. (64), eşi Kadife Ş.'yi (47), aralarında çıkan ailevi mesele yüzünden dövdü. Kadının polise yaptığı şikayet üzerine koca Musa Ş. hakkında, "Aile fertlerine kötü muamelede bulunmak" suçundan işlem yapıldı. Eşinin serbest bırakılması üzerine Kadife Ş., Esenevler mahallesindeki baba ocağına döndü. Günlerdir eşinin eve dönmemesine içerlenen 2 çocuk babası Musa Ş., bira ile evdeki tüm antibiyotikleri aynı anda içerek kayınvalidesinin evini bastı. Kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü kayınvalidesine kızan Musa Ş. öfkesini 22 yıllık hayat arkadaşından çıkardı. Karısını olay yerinde bıçaklayarak ağır yaralayan şüpheli, baygın halde adliyeye giderek teslim oldu.

        Şüpheli Musa Ş. ilaç içerek intihara kalkıştığını söylemesi üzerine polis, hemen adliyeye ambulans çağırdı. 112 ekipleri tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Musa Ş. muayenesinin ardından tekrar adliyeye sevk edildi. Olayın tüm sorumlusunun kayınvalidesi olduğunu öne süren Musa Ş., "33 yıl önce de baldızımızı kocasından ayırdı. Şimdi de beni ayırmaya kalkıyor. Birbirimizi çok sevmemize rağmen, eşimi benden aldı. Her şey onun yüzünden oldu" diye konuştu.

        Olay öncesi birayla birlikte antibiyotik içerek ölmek istediğini ifade eden Musa Ş., istifra etmesinin kendisini hayata bağladığını söyledi. Olay hakkında ise şok geçirdiği için hiç bir şey hatırlamadığını savunan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

        Bu arada Şevket Yılmaz Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Kadife Ş.'nin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ