Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Arkadaşını kahveye çağırıp karısına tecavüz etti

        MUSTAFA SUİÇMEZ / YATAĞAN (AHT)

        Muğla'nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Çamlıyurt köyünde, iki yıl önce üç kişinin tecavüzüne uğrayan ve bir erkek çocuk dünyaya getiren F.K.'ye (15), bu kez imam nikahlı eşinin iş arkadaşı tarafından tecavüz edildiği öne sürüldü. Tecavüzle suçlanan 3 çocuk 4 torun sahibi Mesut A. (50), gözaltına alındı.

        Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kavaklıdere Orman İşletme Müdürlüğü'nde yangın söndürme biriminde çalışan Mesut A, aynı müdürlükte kesim işçisi olarak çalışan F.S'yi kahvede okey oynamaya çağırdı. İddiaya göre, M.A, bir süre oyun oynadıktan sonra arkadaşını kahvede bıraktıkıp ayrıldı.

        Daha sonra imam nikahlı eşiyle eğitime kapatılan ilköğretim okulunun lojmanında yaşayan F.K.'yı dışarı çağıran Mesut A. iddiaya göre göre genç kadını evin arka tarafına götürerek tecavüz etti. Saat 21.00 sıralarında eve gelen F.S. eşinin hareketlerinden şüphelenip ne olduğunu sordu. Genç kadının kocasının ısrarı üzerine Mesut A.'nın tecavüzüne uğradığını söyledi.

        F.S.'nin durumu bildirdiği jandarma Mesut A.'yı yakalayarak Yatağan Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirdi. Savcılıkta ilk ifadesi alınan Mesut A. nöbetçi mahkemeye sevk edilirken, F.K Yatağan Devlet Hastanesine sağlık kontrolü için götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ