Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kuşadası'nda Rus eşini boğan İngiliz tutuklandı

        Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde İngiliz vatandaşı Christoph John C. (40) henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı Rus eşi Julia C'.nin (35) başına sert bir cisimle vurdu ve daha sonra bayılan eşini boğarak öldürdü. Christoph John C. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Ahmet Emin HACISALİHOĞLU / KUŞADASI (AHT)

        Aydın'ın Kuşadası İlçesi Türkmen Mahallesi Burç Sokak'taki evinde yaşayan İngiliz vatandaşı Christoph John C. (40) henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı Rus eşi Julia C'.nin (35) başına sert bir cisimle vurdu ve daha sonra bayılan eşini boğarak öldürdü.

        Kuşadası polisine teslim olan zanlı ifadesinde, olayı tam hatırlamadığını sabah uyandığında eşinin öldüğünü fark ettiğini söyledi. Olay sırasında alkollü olduğu belirlenen zanlının, teslim olmadan önce bir taksi sürücüsüne cesedi kaybetmesi için para vermeyi önerdiği, ancak şoförün bunu kabul etmediği öğrenildi.

        Julia C.'nin cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kuşadası'nda 10 yıldır yaşayan ve 13 yıllık evli çiftin çocuklarının olmadığı, Christoph John C.'nin açtığı emlak bürosunun bir süre önce iflas ettiği, eşi Julia'nın ise müzisyenlik yaptığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ