Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İmam vekili, bisikletli tacizci çıktı

        İzmir'de bisikletle yaklaştığı kadınlara elle tacizde bulunduğu ileri sürülen evli ve iki çocuk babası, 34 yaşındaki D.K., tutuklandı. Son 1.5 ay içinde taciz ettiği 4 kadın tarafından da teşhis edilen ancak suçlamaları kabul etmeyen D.K.'nin yaşadığı bölgedeki camide zaman zaman imamın yerine namaz kıldırdığı öğrenildi.

        Neşet DİŞKAYA/İZMİR (AHT)

        İzmir'in Çiğli ilçesinde polise başvuran öğretmen E.Y. (34), sabah saatlerinde okula giderken Balatçık mevkindeki bisikletli bir kişinin tacizine uğradığını bildirdi. Olay sırasında çok korttuğunu belirten E.Y., bağırması üzerine tacizte bulunan kişinin bisikletle kaçtığını anlattı. E.Y.'nin verdiği bilgiler doğrutusunda çalışma başlatan Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son 1.5 ay içinde sabah saatlerinde fizyoterapistlik yapan P.T. (31), özel güvenlik görevlisi D.U. (31) ve fabrika işçisi N.Y'nin (38) de Balatcık mevkiinde bisikletli bir kişinin elle tacizine uğradığını tespit etti.

        NAMAZ KILDIRIYOR

        Çiğli'de korku yaartan taciz olayların meydana geldiği Balatcık mevkiinde ekipler geniş güvenlik önlemleri almaya başladı. 5 gün boyunca yapılan araştırmalar sonucu bisikletle dolaşan D.K., polis tarafından şüpheli olarak gözaltına alındı. Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada işçi olarak çalıştığı ve bisikletle işe gittiği günler hat boyunu kullandığı belirlenen D.K, tacize uğrayan 4 kadın tarafından da teşhis edildi. Gözaltına alınan zanlının evli ve 2 çocuk babası olduğu ortaya çıkarken, komşuları ise D.K'nın bazı zamanlar camide imamın yerine namaz kıldırdığını söyledikleri öğrenildi. Sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen zanlı, Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Karşıyaka Adliyesi'ne sevk edildi. Tutuklanarak cezaevine gönderilen zanlının suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ