Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'da hastane yangını!

        Müslim SARIYAR / AHT

        Bahçelievler'de bulunan özel bir hastanenin 12'nci katında izolasyon çalışması sırasında çıkan yangın paniğe neden oldu. Panikle birlikte bazı refakatçiler hastalarını tekerlekli sandalye ile dışarı çıkarttı.

        D-100 Karayolu'ndaki Kültür Sokak Metro Durağı'nda bulunan özel bir hastanenin dün öğle saatlerinde 12'nci katında yapılan izolasyon çalışması sırasında yangın çıktı. Yoğun dumana neden olan yangın panik yaşattı.

        Bu sırada olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Bakırköy ve Kocasinan İtfaiye ekiplerinin kısa sürede kontrol altına aldığı yangında polis emniyet şeridi çekerek güvenlik önlemi aldı. Yangın ile ilgili soruşturma başlatılırken, itfaiye ekipleri bir saat süren çalışmanın ardından olay yerinden ayrıldı.Hastane Genel Müdürü Uzman Doktor Çetin Köksal, yangının yeni yapılmakta olan kemik iliği bölümünde çıktığını belirterek, "Burada izolasyon kaynak sırasında bir tutuşma oldu. Biz hemen müdahale ettik. O katta bulunan hastalar diğer katlara sevk edildi. Ameliyathanelerimiz en alt katta olduğu için bir sıkıntı yaşanmadı. Başka hastanelere sevkimiz söz konusu değil" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ