Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Anne-babalar dikkat!

        Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Adana'da maddi durumu iyi olmayan ailelerden bakmak için aldıkları yaşlardı 9 ile 12 arasındaki kız çocuklarını para karşılığı erkeklere pazarladıkları iddia edilen biri kadın 3 kişi yakalandı. 7 kız çocuğu ise son anda fuhuş batağından kurtarılıp ailelerine teslim edildi.

        Korkunç olay Çukurova İlçe Jandarma Komutanlığı'na F.D. ve H. D. çifti ile arkadaşları Kemal A.'nın, 'hayır' adı altında baktıkları küçük yaşta kız çocuklarını yüksek para karşılığında cinsel ilişkiye girmeleri için erkeklere pazarladıkları ihbarıyla ortaya çıktı. Yaklaşık 2 yıldır D. çiftini takibe alan jandarma, ihbarın doğruluğu ortaya çıkınca 3 gün önce 2000 Evler ve Akkapı Mahalleleri'ndeki 3 eve eş zamanlı operasyon yaptı. D. çifti ile birlikte Kemal A. yakalanırken, zorla evde tutuldukları öne sürülen küçük yaştaki 7 kız çocuğu da kurtarıldı.

        7 KIZ ÇOCUĞU KURTARILDI

        Kız çocukları ailelerine teslim edilirken, küçük yaştaki kız çocuklarını para ve altın karşılığında erkeklere pazarladıkları iddia edilen F.D.ve H. D. çiftinin Adana ve Mersin'deki maddi durumu kötü olan ailelerin özellikle kız çocuklarını "Çocuklarınıza biz bakar okuturuz. Bu işi hayır için yapıyoruz" diyerek yanlarına aldıkları ortaya çıktı.

        5 KIZ ÇOCUĞUNU ERKEKLERE PAZARLAMIŞLAR

        Çiftin, sık sık çocukların önünde cinsel ilişkiye girerek, "İleride siz de böyle erkeklerle ilişkiye gireceksiniz" diyerek kız çocuklarını cinsel ilişkiye zorladıkları öne sürüldü. Çiftin, 5 kız çocuğunu ise yüksek para karşılığı erkeklere pazarladıkları iddia edildi.

        ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİLER

        Bu arada erkeklerle cinsel ilişkiye girmek istemeyen kız çocuklarının ise çıplak fotoğraflarını çekip, ailelerine göstermekle tehdit ettikleri öne sürülen çiftin iddiaya göre, 5 kız çocuğunun yanı sıra çok sayıda kız çocuğunu da erkeklere pazarladıkları öne sürülüyor. Jandarma bu çocukların kimliğini araştırıyor.

        F.D. ve H. D. ile Kemal A., 'küçük yaştaki kız çocuklarına cinsel istismarda bulunmak' suçlarından adliyeye sevk edildi. Evrak eksikliği nedeniyle 3 zanlı, tekrar jandarmaya götürüldü. Yarın 3 kişinin tekrar adliyeye sevk edileceği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ