Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Memleketten insan manzaraları

        Bülent CİVANOĞLU / AHT

        İddiaya göre, Bursa’nın tanınmış sünnetçileri arasında yer alan 80 yaşındaki H. B., tek başına yaşadığı evine temizliğe gelen 40 yaşındaki N.K. ile para karşılığında birlikte oluyordu. Kadının kocası 43 yaşındaki Ş.K. da durumu biliyor ve ses çıkarmıyordu.

        ‘BANYODA BULDUK’

        Önceki gün N.K., eşiyle birlikte H. B.’in evine temizliğe geldi. B., temizlik sonrası N.K. ile 2 kez ilişkiye girdi. Bu sırada kadının eşi Ş.K. diğer odada bekledi. Yaşlı sünnetçiden sonra, kocası da eşiyle 3 kez birlikte oldu. Ardından da N.K., Ş.K. ve H. B., grup seks yapmaya karar verdi. Ş.K., N.K. ve H. B. grup seks yaparken, yaşlı sünnetçi aniden fenalaştı. Ş.K. ve karısı N.K., adamı banyoya götürüp yüzünü yıkamaya ve ayıltmaya çalışsa da B., son nefesini vermişti.

        Sünnetçinin öldüğünü anlayınca paniğe kapılan temizlikçi kadın ve kocası, yaşlı adamı banyodaki küvete yatırıp, polisi aradı. Çift, eve gelen polise “Eve geldiğimizde böyle bulduk” dedi. Ama yapılan kısa soruşturmada gerçek gün yüzüne çıktı. Adliyeye çıkarılan karı-koca savcılıktan serbest bırakılırken, 80 yaşındaki H. B.’in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

        Dünürüne kızdı kadın donuna hakaret mesajı yazıp köy meydanına astı

        Trabzon’da, merkeze bağlı bir köyde oturan Z.Ö. ile eşi A.Ö, bir süre önce birbirlerine boşanma davası açtı. Bu sebeple, tarafların aileleri arasında da husumet başladı. Bu süreçte, köy meydanına asılan bir kadın iç çamaşırına, kendisine hitaben hakaret içerikli yazı yazıldığını gören A.Ö.’nün annesi H.Ö., iç çamaşırının gelinin ailesince asıldığını savunarak suç duyurusunda bulundu.

        Savcılık, gelin Z.Ö. ile babası Y.K., annesi A.K., kardeşi B.K., akrabaları A.K. ve M.P. hakkında ‘’hakaret’’ iddiasıyla soruşturma açtı.

        Soruşturma sonunda hazırlanan iddianamede, “Şüpheli Y.K., bir adet kadın iç çamaşırına ‘Kaynana H.Ö., eşya göndermekle olmaz, kızını gönder’ diye yazdırıp köy meydanında herkesin görebileceği yere asarak ‘hakaret’ suçunu işlemiştir’’ denildi. Savcılık, H.Ö.’nün dünürü Y.K.’ya “hakaret” suçundan 3 buçuk aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açtı. Diğer şüpheliler hakkında ise “kovuşturmaya yer olmadığına’’ karar verildi. Ancak kayınvalide H.Ö., takipsizlik kararına itiraz etti. Dava, önümüzdeki günlerde görülmeye başlanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ