Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Babalarını yakmak isterken nineyi yaktılar!

        Hüseyin ATMACA / ŞANLIURFA (AHT)

        Şanlıurfa'da üç erkek kardeş annelerinden boşandığı gerekçesiyle öfke duydukları babalarını yakmak isterken araya giren 83 yaşındaki nineleri üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması sonucu yandı.Oğlunu yandırılmaktan kurtarmak isterken torunlarının çaktığı çakmakla yanan yaşlı kadın yoğum bakım servisinde yaşam mücadelesi veriyor.

        Olay, dün akşam saatlerinde kentin Yakubiye Mahallesinde meydana geldi. Mehmet A, bir süre önce eşinden boşandı. Babalarının annelerinden ayrılmasına tepki gösteren Ahmet A. (25), İbrahim A. (30) ve Abdulkadir A. (24) kardeşler, konuşmak için nineleri 83 yaşındaki Emine A.'nın evinde kalan babaları Mehmet A'nın yanına gitti. Baba ile çocukları arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kardeşler, annelerini boşaması nedeniyle öfke duydukları babaları Mehmet A.'nın üzerine benzin döküp yakmak istedi. Benzin, araya giren 83 yaşındaki nineleri Emine A.'nın üzerine sıçradı. Çakmağın çakılmasıyla birlikte üzerindeki elbiseleri tutuşan Emine A., bir anda alevler içinde kaldı. Emine A.'nın çığlık sesi üzerine eve gelen komşularının müdahalesiyle yaşlı kadının üzerindeki alevler söndürüldü. Emine A., ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Vücudunun çeşitli yerlerinde ikinci ve üçüncü derece yanık oluşan ve Yoğum Bakım Servisinde tedavi altına alınan yaşlı kadının durumun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kaçan kardeşlerin yakalanması için çalışma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ