Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Öz babasından hamile kaldı

        Bayram OK / SAMSUN (AHT)

        Samsun'da 2009 yılı Eylül ayında öz babası tarafından tecavüze uğradığını iddia eden 18 yaşındaki genç kız, "Babamdan hamile kalınca, durumu anneme söyledim. Çocuğu aldırdık" dedi. DNA raporuna göre yüzde 99.9 kızının alınan bebeğinin babası olduğu ortaya çıkan baba ise, "Kızım erkeklerle gezip dolaşan biridir. Bana iftira atıyor" diye kendini savundu.

        Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde öz kızı 18 yaşındaki E.G.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 22.5 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanan tutuklu 3 çocuk babası İsmet K.'nın (49) davasının görülmesine devam edildi.

        "KIZIM ERKEKLERLE GEZİP TOZAN BİRİDİR"

        Mahkeme heyetine ifade veren baba İsmet K., suçlamaları kabul etmedi. 2005 yılında eşinden boşandığını söyleyen İsmet K., "Kızıma benim böyle bir şey yapmış olmam mümkün değil. Annesinden ayrıldığım için bana iftira atıyor. Kızım telefonu elinden düşürmeyen, erkeklerle gezip dolaşan biridir. Çocuğun da benden olduğuna inanmıyorum. Ben kızıma tecavüz etmedim. Beratimi istiyorum" dedi.

        "BABAM BENİ HAMİLE BIRAKTI"

        E.G. ise, "Babam 8 yaşından itibaren beni taciz ediyordu. Annemle ayrıldıktan sonra kardeşlerimle birlikte bazen köyde yalnız kalan babamın yanına giderdik. Evde kimse olmadığı zamanlarda bana tecavüz ediyordu. Korkumdan kimseye söyleyemedim. Hamile kalınca durumu anneme söyledim. Annemle beraber çocuğu aldırdık. Daha sonra evlendim. Yaptıklarından sonra babamın yüzünü bile görmek istemiyorum. Kendisinden davacı ve şikayetciyim" diye konuştu.

        Öte yandan E.G.'nin 23 haftalıkken alınan kız bebeğe yapılan İstanbul Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi tarafından yapılan DNA testinde, babasının yüzde 99.9 tutuklu sanık İsmet K. olduğu belirlendi.

        Duruşma dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için ertelendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ