Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rus kadına önce işkence ettiler sonra...

        İzmir'de yabancı uyruklu bir kadın darp edildikten sonra Buca çevre yolunda otomobilden atılarak kaderine terk edilmiş vaziyette bulundu.

        Adının Natalia Svazenko olduğu öğrenilen Rus uyruklu talihsiz kadına darp edildikten sonra otomobille getirildiği çevre yoluna atıldı.

        Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerine İzmir - Buca çevre yolunda yerde yatan bir kadın olduğu ihbarı geldi. Olay yerine gelen ekipler yolun kenarında yatan Rus asıllı bir kadınla karşılaştı. Şok geçirdiği anlaşılan genç kadın ekipleri görünce çığlık atmaya başladı. Adını Natalia olarak söyleyen talihsiz kadının ayaklarında morluklar ve ip izleri tespit edilirken, iç çamaşırının da aşağıya doğru indirilmiş vaziyette bulundu. Genç kadını polis ekipleri tedavi altına alınması için hastaneye götürmek istedi. Yaşadığı şoku üzerinden atamayan genç kadın, polis aracına binmek istemedi. Sürekli çığlıklar atan genç kadın isminin Natalia Svazenko olduğunu söyledi. Sürekli ismini tekrar ederek çığlıklar atan genç kadın polis ekipleri tarafından ikna edilerek Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalede genç kadının ayaklarının bağlandığı, vücudunun çeşitli yerlerinde de ısırıklar ve morluklar olduğu tespit edildi. Yaşadığı şoktan kurtulamayan ve şuurunu kaybeden genç kadın, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri bölümünde tedavi altına alındığı öğrenildi. Genç kadına tecavüz edilip edilmediği araştırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ