Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Bunca yıl 300 lira için mi okudum" dedi...

        Recep AKTEPE/ ANTALYA (AHT)

        Antalya'da iki yıldır işsiz olan Selçuk Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu Ceyda Cansu Denker (25), oturdukları 4. kattaki dairenin balkonundan ailesinin gözleri önünde atlayarak intihar etti. Genç kızın öğretmenlik için birçok kuruma başvurduğu, son olarak gittiği özel bir dershaneden aylık 300 lira maaş teklifi aldıktan sonra bunalıma girip intihar ettiği öne sürüldü. Genç kızın atlamadan önce, ailesine "Ben bunca yıl 300 lira için mi okudum" diye serzenişte bulunup kendini boşluğa bıraktığı iddia edilirken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Genç kızın cesedi, Adli Tıp Morgu'ndan ailesi tarafından alınıp toprağa verilecek.

        BİR YIL ÖNCE MEZUN OLDU

        Konya Selçuk Üniversitesi Fizik Bölümünden bir yıl önce mezun olduğu öğrenilen Denker, ailesiyle birlikte yaz tatili için Antalya'ya geldi. Arapsuyu Mahallesi'ndeki yazlık dairelerinde oturan Denker, dün geceyarısı saatlerinde 4. kattaki dairelerinin balkonda otururken birden kendini boşluğa bıraktı. Kızlarının atlamasının ardından çığlıklarla aşağı inen baba Atilla D'nin ihbarıyla olay yerine ambulans geldi. Ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Denker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        "BUNCA YIL 300 LİRA İÇİN Mİ OKUDUM"

        Adli Tıp Morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Denker'in intihar etmeden kısa bir süre önce, öğretmenlik için özel bir dershaneye başvurduğu ve yapılan 300 lira teklif sonrasında bunalıma girdiği ifade edildi. Genç kızın ailesinin iddiasına göre Denker, olay günü balkonda otururken "Bunca yıl 300 lira için mi okudum ben" dediği ve aniden kendini boşluğa bıraktığı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ