Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Tecavüz vaadiyle sprey satışı!

        Kadına yönelik şiddet, taciz ve tecavüz haberlerinin arttığı son günlerde, bir internet sitesinde erkeklerin “kadınları bayıltarak” cinsel ilişkiye girmelerine hatta tecavüz etmelerine “imkan veren” bayıltıcı sprey pazarlandığı ortaya çıktı. Bu "satış vaatleri" kısa sürede sosyal medyada büyük tepki toplayan internet sitesi kapatıldı.

        "HER ERKEĞİN HAYALİ..."

        Cnnturk.com'un haberine göre; Sitede, erkeklerin kadınları “elde etmesine yardımcı olduğu” vaadiyle satılan bayıltıcı sprey, “Amerika’dan ithal” sloganıyla pazarlanıyor. Sprey için sitede “Her Erkeğin hayalini süsleyen elde etmek istediği bir bayan vardır ama çoğu zaman çabaları olumsuzlukla sonuçlanır. Bu noktada erkek farklı yollara başvurmaya çalışır bazen başı derdede girebilir yinede bayanı beraber olmaya ikna edemez. Ama artık Crossfire Bayıltıcı Sprey var, bu bayıltıcı sprey ile istediğiniz bayanı çok rahat bi şekilde elde edebilirsiniz. Sprey'dan çıkan gaz kişiye narkoz etkisi vererek kokuyu aldığı andan sadece 5 saniye sonra bayıltır. 1 saat aralıksız etkisi vardır” deniliyor.

        "TARAFIMIZDAN DENENMİŞTİR!"

        Sitede pazarlanan spreyin tanıtımı için yayınlanan metinde, firmanın spreyi test ettiği ve “50-60 kullanımlık” olduğu vurgulandı. Speryin sözde “faydaları” da anlatılarak, “Bayılan kişi üzerinde herhangi bir yan etki göstermez, sağlığına zarar vermez. Hayvanlar üzerindede etkilidir. Hayvanların bayıltılması gereken durumlardada spreyi kullanabilirsiniz” açıklaması yer aldı.

        Firmanın spreye “çok güvendiği” de belirtilerek, “Ürünümüze o kadar çok güveniyoruz ki etkisini göstermez ise 20 gün para iade garantisi” vurgusu da es geçilmemiş!

        Sitede yer alan kullanıcı yorumlarının da ürünü hangi amaçla pazarlandığını açıkça ortaya koyduğu görüldü.

        SİTE YETKİLİSİ NE DEDİ?

        Haberturk.com'un ulaştığı site yetkilisinden 'Şok eden' açıklama!

        İnternet sitesinde verilen telefon numarasını aradığımızda; 25 30 yaşlarında bir erkek telefonu açtı. Spreyi almak istediğimizi ama sağlıklı olup olmadığından endişe duyduğumuzu dile getirdik. Site yetkilisi spreyin gayet sağlıklı oduğunu hiç bir yan etkisinin bulunmadığını söyledi.

        "DİĞER AMAÇLI!"

        Bunun üzerine yetkiliye bu spreyin hangi amaçla kullanıldığını sorduk. Site yetkilisi savunma amaçlı da olabilir, 'diğer amaçlı' da olabilir dedi. Diğer amacın ne olduğunu sorduğumuzda ise, 'Yanıtı sitede' cevabını aldık. Sitede tecavüze yardımcı bir sprey olarak tanıtıldığını bunun suç olduğunu söylediğimizde ise site yetkilisi telefonu kapattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ