Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam kaçakçılık, sigara,

        Polis, Manisa'nın Salihli ilçesinde bir yolcu otobüsünü durdurup arama yaptı. Otobüsün bagajında 7 adet kapı gören polis önce durumdan şüphelenmedi. Kapıların yanında 14 adet kapı kasası görev polis kasaları alıp inceleyince tam bir şok yaşadı. Kapı ve kasaların içinden tam 400 karton sigara çıktı.

        7 adet kapı, 14 adet kapı kasası...

        Salihli'de bir yolcu otobüsünü durduran Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, otobüste arama yaptı. Aracın bagaj kısmını da inceleyen ekipler 7 adet kapı ve bu kapılara ait 14 adet kapı kasası buldu. Kapıları inceleyen ekipler şüpheli bir bulguya rastlamazken bir polis memuru kapı kasalarını incelemek istedi. Kapı kasalarının çok hafif olduğunu anlayan polis memuru durumda şüphelendi ve kapılar otobüsün bagajından indirildi. Kapılarda ve kapı kasalarında yapılan inceleme sonucunda ilginç olay ortaya çıktı. Kapılar ve kasalarını parçalayan ekipler toplam 400 karton yani 4 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Kapıların sahibi olduğu öğrenilen İbrahim Ay, göz altına alınarak mahkemeye sevk edildi.

        "Meslek hayatımızda ekiplerimiz ilk defa kapı içerisinde sigara ele geçirdi"

        Salihli İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Kılıç "Salihli'de bugüne kadarki uygulamalarımız esnasında arkadaşlarımız peynir tenekelerinde esrar, koltuk aralarında, bavullarda sigara ele geçirmişlerdi. Ancak meslek hayatımızda ekiplerimiz ilk defa kapı içerisinde sigara ele geçirdi. Buda suçluların taktik değiştirdiklerini ve yeni yöntemler geliştirdiklerini gösteriyor. Ancak çalışmalarımıza bizde aynı hırs ve azimle devam edeceğiz. Kaçakçılığa hiçbir zaman imkan ve fırsat vermeyeceğiz"

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ