Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Terör olayları, Afyonkarahisar’daki patlama ve İzmir’deki mülteci faciasının ardından Astrolog Hande Kazanova Türkiye’yi zor günlerin beklediğini söyledi.

        AHT MUHABİRİ BURAK ERSOY'UN HABERİ

        Terör olayları, Afyonkarahisar’daki patlama ve İzmir’deki mülteci faciasının ardından Astrolog Hande Kazanova Türkiye’yi zor günlerin beklediğini söyledi.

        HABERTÜRK’ün astroloğu Hande Kazanova Türkiye’nin üzerindeki kara bulutları değerlendirdi.

        Terör olaylarının ardından Afyonkarahisar’da meydana gelen patlamada 25 şehit verilmesi ve İzmir’de mülteci gemisinin batması sonucu 61 kişinin ölmesi, “Yaşanan felaketlerin nedeni ne?” sorusunu akıllara getirdi.

        Kazanova, şunları söyledi: “Dünya ile birlikte Türkiye de bir değişim sürecinden geçiyor. Dünya üzerinde olan Plüton Karesi, dünyanın sosyo-kültürel ve ekonomik olarak yeniden şekillenmesine neden oluyor. Ben bunu geçen yıldan öngörmüştüm. Var olan kare açığı, 17 Eylül’de yeniden aktif olacak. Özellikle 16 Eylül’e kadar Türkiye tehlikeli bir dönemden geçecek. Transit Mars’ın karşısında Uranüs var. Belki savaşa doğru bile gidebiliriz.”

        Plüton Karesi nedir?

        Her ikisi de yıkımın, kayıpların, sorunların temsilcisi olan Satürn ve Plüton yaklaşık 33 yılda bir yan yana gelip bir döngü başlatıyor. Şu an Dünya da bu döngüyü yaşıyor. Bu döngünün astrolojik karşılığıysa değişime direnç, kaynakların kıtlığı, yaşamın daralması, baskının artması.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ