Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Türkiye'nin sevilen üç astrologuyla 2013'ü değerlendirdik. Kimler aşık, kimler zengin olacak? Hangi burç için bu yıl zor gelecek. Yıllardır sıkıntı çekip bu sene ortalığı kasıp kavuracak burç hangisi? Aynı zamanda okul arkadaşı olan Hande Kazanova, Zeynep

        AŞK...

        Kimler aşık olacak, kimler aşkın tadını doya doya çıkaracak?

        Hande Kazanova:Aşkı seven bir toplumuz. O yüzden bizi en çok ilgilendiren şey aşk. Aşkla mutlu olursak her şeyde mutlu oluruz. Kova ve yükselen Kovalar, yılın ikinci yarısı itibariyle Balık ve yükselen Balıkların hayatında birileri yoksa, çok keyif alacakları bir insanla tanışma ihtimalleri olacak. 10 Mayıs'taki tutulma Oğlakların aşk alanını tetikliyor. Oğlak ve yükselen Oğlaklar 10 Mayıs'tan sonra 6 ay süresince, gönülleri boşsa aşkı yakalayabilir. Yengeçler de aşkla ilgili önemli sorumluluklar aldıkları bir süreçteler. 25 Nisan'daki ve 3 Kasım'daki tutulma onların aşk hayatlarında önem taşıyabilir.

        Zeynep Süzmen Şen:26 Haziran'da şans gezegeni burç değiştirecek.

        "Bir grup hazirana kadar yaptı, yaptı" gibi bir durum mu?

        Z.S.Ş.:Evet bunlar Kovalar. 26 Haziran'a kadar Kovaların şansı yaver gidebilir, sonra da Balıkların... Balıklara çok romantik, ayaklarını yerden kesecek bir aşk gelebilir.

        Binnur Zaimler:Aynı zamanda bebek de gelebilir.

        Z.S.Ş.:Hatta ben Balıkların ikiz, üçüz sahibi olabileceklerini düşünüyorum.

        H.K.:Evet çok bereketli. Gerçi Başbakan'ımızın yükseleni de, kendi de Balık. Belki ailesini etkiler. Bir genişleme söz konusu olabilir.

        EN ŞANSSIZ...

        Peki kimler şanssız?

        H.K.:Şanssız diye bir şey yok astrolojide. Her koşulda bir şeyler öğrenmek var. Yıldızlar aynı pozisyona yıllar sonra gelse bile insan helezonik. Yani aynı siz olmadığınız için aynı şeylerle karışlaşmamış oluyorsunuz. Ama dikkat etmesi gereken burç var; Boğa... Özellikle evliliklerine, ikili ilişkilerine... Bir çocuk veya bir yükümlülük yüzünden mi evlenilmiş ya da ilişkiye girilmiş?

        Z.S.Ş.:Yengeçler bir süre yalnız kalacaklar ya da onları çok zorlayan bir ilişki yaşayacaklar ama bunun sonucunda "Aslında ben bunu istemiyormuşum" gibi bir noktaya gelecekler.

        B.Z.:Yılın ikinci yarısında Jüpiter'in Yengeç'e geçmesiyle, o ilişki kalıcıysa evliliğe dönüşme ihtimali çok kuvvetli gibi görünüyor

        DEĞİŞİM...

        Evlilik olabilir, iş değiştirmek olabilir, taşınma olabilir; bankacılar Alaçatı'da üzüm bağları satın alıyor ya, o tarz bir şey olabilir. Kimler için değişim yılı olacak?

        H.K.:Koçların hayatında önemli değişimler olabilir. İçlerinde inanılmaz bir bağımsızlık, cesaret var. Akreplerin hayatı yeniden yapılanıyor. Akrepler geçen senelerde çok zorlandıkları bir süreç yaşadılar. Hayatlarındaki her şey kapandı ve kaderlerini kontrol edemiyorlarmış gibi bir durum içindeydiler. Aslında Akrep burcu her şeye müdahale etmeyi seven bir burç. Şüpheci, gerçekleri arayan bir burç ve bu onları çok zorladı. Şimdi onlar için değişim zamanı.

        Z.S.Ş.:Koç, Yengeç, Oğlak ve Terazi... Özellikle bunların ilk günlerinde doğanlar için büyük değişim görünüyor. Aslında bu süreç son 1-2 yıldır başladı ve önümüzdeki yıl devam edecek. Aslında buradaki ana tema sürpriz. İnsanların hayatını değiştirmesinden ve özgürleşmelerinden şok olacağız.

        B.Z.:Kovalar için de çok önemli bir dönem çünkü onları tanımayanların bile itibarlarını, imajlarını konuştuğunu görecekler. 10 sene sonra, 20 sene sonra da bu dönemi Kovalar kariyerleriyle ilgili hatırlayacaklar ve ben neler başardım deyip sevinecekler. Bu sene veya gelecek yıl yükselen Aslan'lar için özellikle daha kalıcı, uzun soluklu dönemde kalacakları yerlere geçme durumu olabilir. Başaklar yılın ilk yarısında birden fazla ödül alabilirler, proje beklentileri yerine gelebilir.

        PARA...

        Kimler zengin olacak? Maddi anlamda kim diğerlerinden bir adım daha, işi rast giden grupta olacak?

        H.K.:Jüpiter İkizler'de ve Kovaların beşinci evinde. Burası borsa alanıdır. Aniden gelebilecek kazançlar, piyango gibi, şans oyunları gibi konularda talihli olduklarını düşünüyorum Kovaların. Benim burcum Kova ve bilet aldım mesela. Uranüs para evinde dolaşıyor. Balık ve yükselen Balıklar için de ani kazançlar olabilir ama kayıp da olabilir. Balık burcu çok vefalı, çok şefkatli bir burçtur. Vermeyi, etrafına dağıtmayı çok sever. Biraz tutumlu olmaya özen göstermeleri lazım.

        Z.S.Ş.:Boğalara birtakım vaatler var. Bilinçaltlarından bir şeyler seslenmeye, hayat felsefeleri değişmeye başladı ve aslında kontrol alanlarından çıkmaya davet ediliyorlar. Birtakım şanslar var; onları iyi görüp iyi değerlendirmek lazım. Özellikle yılın ilk yarısında. Çünkü yılın ikinci yarısı bu şans İkizler'e geçecek. İkizler için yeni yatırım zamanı olacak. Bir de Akrep'i çok iddialı görüyorum bu sene. Sanki üstlerinden bir ölü toprağı atmış gibiler. Kendi işlerini kuran ve çok hızlı kazanca döndüren Akrepler olacak.

        B.Z.:Aslanlar evden çalışma yapabilecekleri fırsatları değerlendirebilirler, mevcut işlerinin yanında değişik projelere girebilirler. Aslanların bir yandan da özel hayatlarıyla ilgilenecekleri bir dönem. Şirket dışında kurdukları bağlantı, ilişki ve dernekler son derece hareketli. Oradan gelen birtakım fırsatlar söz konusu olabilir. Kendi işini yapan Aslanların "Şerefiye" dediğimiz işi de artıyor. Yaylar, kariyer anlamında kaotik bir dönemine giriyorlar. Dışarıdan baktıkları zaman her şey pırıl pırıl, maddi kazançları yerinde ama onlar da kendi iç dünyalarına dönüp ne yapmak istediklerini keşfetmeye çalışacaklar. Terazi'ler biraz bütçe yapmaya başlıyor bu sene. Önemli bir yatırıma da girebilirler, bir nafaka ödemek zorunda olabilirler ama kişilikleriyle birkaç senedir uğraştıkları için para ikinci plandaydı, şimdi paraya konsantre olacaklar.

        AİLE – HUZUR – MANEVİYAT...

        Bu sene kim huzur, aile gibi konuların daha fazla farkında olacak?

        H.K.:Balıklar yılın ilk yarısı ev, aile, yuva, huzur anlamında şanslı. Yılın ikinci yarısı Koç burcuna geçecek bu etkiler. Koç burcu biraz sabırsız, fevri, atılgan bir burç ama artık yaşadığı değişim ve dönüşümler sonucu huzuru bulma yolunda ilerleyebilirler. Hem iş alanlarında mücadele var, hem özel hayatlarında... Yengeçlerin sezgileri çok kuvvetli ama kendi içlerine yönelerek belki dinle, belki felsefeyle, belki yalnızlığı seçerek, kendini dinleyerek bu yolda ilerleyebilirler. Yılın ikinci yarısında Aslanlara geçecek bu. Aslanların önümüzdeki dönemde "Ben ben ben" tavrını geride bırakıp daha fazla maneviyata düşeceğini düşünüyorum. Hakikaten istedikleri zaman gerçekleştiremeyecekleri hiçbir şey yok.

        Z.S.Ş.:Aslanlar egolarını bir kenara bırakıyor, aile kurmaları gerektiğini, "biz" olma duygusunu yaşayabileceklerini düşünüyorum. Dönüşleri muhteşem olacak, parlamaya başlayacaklar, özellikle yılın ikinci yarısı Aslanları gözlemek keyifli olacak.

        B.Z.:Başaklar ikili ilişkilerde çok şanslı. Şifa enerjisini de alabilirler ve bu konuda bir şeyler yapabilirler. Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçlarındakiler, yükselenlerinde olanlar, özellikle tutulma dönemlerinde hiç direnç göstermesinler...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ