Silvio İtalyanlar'ı evinde tavladı!
Monti'nin topladığı vergileri iade edecek!
Giriş: 03.02.2013 - 14:59 Güncelleme:
İtalya'da Mario Monti'nin teknokrat hükümetinin göreve gelmesi için istifa eden, fakat 2012'nin son aylarında yeniden seçimlerde aday olma sinyali veren Silvio Berlusconi, büyük vaatlerde bulundu.
Seçim vaatleri arasında Mario Monti tarafından toplanan gayrimenkul vergisini iade etme taahhüdü de veren Berlusconi'nin bu vaadinin değeri tam 5.4 milyar dolar büyüklüğünde.
Berlusconi, vergi iadesi sözünü şu vaatlerle verdi: Eğer seçilirsem sadece bu vergiyi kaldırmakla kalmayacağım, aynı zamanda 2012'de İtalyan halkından toplanan vergileri de iade edeceğim.
Berlusconi daha önce de seçildiğinde, 2008 yılında, bu vergiyi kaldırmış, fakat Mario Monti hükümeti göreve gelir gelmez bu vergiyi yeniden yürürlüğe sokmuştu.