Kaybolan uçağın pilotları alemci çıktı!
Bomba iddia! Uçağı uzaylılar mı kaçırdı?
HT GAZETE / DIŞ HABERLER
Geçen cumartesi günü 239 yolcu ve mürettebat ile bir anda radarlardan kaybolan ve hâlâ akıbeti bilinmeyen Malezya Havayolları’na ait Boeing 777 tipi uçakla ilgili araştırmalar sürüyor. Düşen uçakta bulunan yardımcı pilot Farik Abdülhamid’in 2 yıl önce kokpite 2 kadın davet ettiği ve daha sonra bununla ilgili hakkında inceleme başlatıldığı iddia edildi. Avustralya’da yayın yapan bir televizyon kanalı, yardımcı pilotun kokpitte 2 kadınla çektirdiği fotoğrafları yayınladı. Fotoğrafların 2011 yılının aralık ayında Tayland’ın Phuket Adası’ndan Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’a giderken çekildiği belirtildi.
PİLOTUN KOKPİT HATIRASI
Kaybolan ve hâlâ bulunamayan uçağın yardımcı pilotu Farik Abdülhamid, 2 yıl önce kokpite davet ettiği 2 kadınla hatıra fotoğrafı da çektirmiş.
Öte yandan, Interpol, çalıntı pasaportla uçağa binen yolcuların Delavar Seyed Muhammed Madreza (29) ile Puria Nur Muhammed Mehrdad (19) adlı iki İranlı olduğunu açıkladı.
UÇUK İDDİA: UÇAĞI UZAYLILAR MI KAÇIRDI?
Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’dan Çin’in başkenti Pekin’e giden uçakla ilgili Çin’in popüler mikroblog sitesi Sina Weibo’da şu ilginç iddialar ortaya atılıyor:
- Askeri jetler tarafından vuruldu.
- Uygur militanları kaçırdı ve patlatıldı.
- Dünya’da araştırma yapan uzaylılar kaçırdı.
- Meteor çarptı ve minicik parçalara ayrıldı.
Interpol Genel Sekreteri Ronald Noble, uçağının bir terör olayıyla ilgisi olmadığını düşündüklerini söyledi.