Striptizcilerden Kırım'a yardım
Rusya'da bir striptiz kulübü çalışanları günlük ücretlerini Kırımlı çocuklar için bağışladı
Giriş: 10 Nisan 2014 - 15:33 Güncelleme:
Rusya’dan Kırım'a yapılan belki de en ilginç yardım Rostov kentinden geldi. Kentteki bir striptiz kulübü çalışanları günlük ücretlerini Kırımlı çocuklar için bağışladı.
Striptiz kulübünün sahibi Sergey Semkin, bir televizyon programında Kırım'da çocukların gittiği bir tatil köyüne yaptıkları yardım için, "Tatil köyünün ne kadar kötü şartlarda işletildiğini gördükten sonra katkıda bulunmaya karar verdik" dedi. Semkin, striptizcilerin gelirlerinin büyük bir kısmını oluşturan bahşişlerin değil, sadece günlük yevmiyelerinin bağışlandığını ifade etti.
Rostov bölgesinde daha önce de belediye meclis üyeleri, resmi yetkililer, öğretmenler, kütüphane çalışanları ve doktorlar da maaşlarını Kırım’a bağışladıklarını bildirmişlerdi.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ