Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eyüpspor Eyüpspor, Süper Lig'e yükseldi! - Futbol Haberleri Atasözleri ve Anlamlari Aç mezarı yoktur Atasözünün Anlamı Ne Demek? Atasözleri ve Anlamlari Eşek at olmaz, ciğer et olmaz Atasözünün Anlamı Ne Demek? Atasözleri ve Anlamlari Kenarın dilberi nazik de olsa nazenin olmaz Atasözünün Anlamı Ne Demek? Atasözleri ve Anlamlari Sona kalan dona kalır Atasözünün Anlamı Ne Demek? Deyimler ve Anlamları (Bir Şeyin) Kaymağını Almak (Yemek) Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Ağzı Burnu Yerinde Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Ardını Almak (Getirmek) Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Bağışıklık Kazanmak Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Başını Kaşımaya (Kaşıyacak) Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Bir Bakıma Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Boynuna Geçirmek Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Cehenneme Çevirmek Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Darbe Vurmak (Indirmek) Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Diline Dolamak (Takmak) Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Elinden Gelmek Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Fark Olunmak Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Geviş Getirmek Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Gözü Görmemek Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Halt Yemek Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Hiç Değil Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları İki Eli Böğründe Kalmak Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları İyi Hoş (Ama) Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Kapış Kapış Gitmek Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Keyfi Kaçmak Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Kusura Bakmamak (Kalmamak) Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Ne Hâlde? Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Ölür Müsün, Öldürür Müsün? Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Pik Yapmak Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Savaş Açmak (Ilan Etmek) Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Sıkıya Gelmek Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Sudan Geçirmek Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Taç Giymek Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Tetiğini Bozmamak Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Ümidi Sönmek Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Yara Açmak Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Yolu Açmak Deyiminin Anlamı Nedir? Deyimler ve Anlamları Zehir Gibi Deyiminin Anlamı Nedir? Kuran Fihrist Sözlüğü Cebrail (a.s) İle İlgili Ayetler Nelerdir? Kuran Fihristi İle Cebrail (a.s) Ayetleri Nedir? Kuran Fihrist Sözlüğü Kötülük İle İlgili Ayetler Nelerdir? Kuran Fihristi İle Kötülük Ayetleri Nedir? Kuran Fihrist Sözlüğü Yabancı İle İlgili Ayetler Nelerdir? Kuran Fihristi İle Yabancı Ayetleri Nedir?

        Kur'an fihristi, Kur'an-ı Kerim'de bulunan ayetlerin konularına göre düzenlenmiş bir indekstir. Bu indeks, Kur'an'da bahsedilen konuların alfabetik bir şekilde sıralandığı ve her konunun hangi ayetlerde geçtiğini belirten bir referans kaynağıdır. Kur'an fihristi, Kur'an okuyucuları için oldukça faydalı bir araçtır ve Kur'an'ın içeriğini daha iyi anlamalarına yardımcı olur.

        Yabancı Ayetleri Nelerdir?

        Yabancı ile ilgili ayetler de bu noktada sık sık araştırılan konulardan birisi olarak öne çıkmaktadır. Kuran-ı Kerim\’de Yabancı ile ilgili ayetler yer almaktadır

        Yabancı İle İlgili Ayetler Nedir?

        Zariyat Suresi, 25. ayet:

        Hani, yanına girdiklerinde: "Selam" demişlerdi. O da: "Selam" demişti. "(Haklarında bilgim olmayan) Yabancı bir topluluk."