Ringlerin kaplanı Ata! GALERİ
Ata Demirer, yeni filmi 'Berlin Kaplanı'nın Almanya'daki çekimlerini tamamladı. Filmden ilk kareler de basına yansıdı
AtA Demirer, bir boksörün hayatla mücadelesini anlattığı yeni filmi ‘Berlin Kaplanı’nın Almanya’daki çekimlerini tamamladı. Film için yeni bir imaja bürünen Demirer, setten yansıyan ilk fotoğraflarında tambir boksör havasında. Saçlarına yanlardan iki çizgi attıran Demirer, ince sakallarıyla da dikkat çekiyor. Demirer, senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği filmin çekimlerine Türkiye’de devam edecek. Ata Demirer’in, Ayhan Kaplan adlı bir boksörü canlandırdığı filmin oyuncu kadrosunda Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç, Nihal Yalçın, ÖzlemTürkad ve Cemil Özbayer gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise ‘Eyyvah Eyvah’ filmlerinin yönetmenliğini de üstlenen Hakan Algül var. Yapımcılığını BKMFilm’in üstlendiği ‘Berlin Kaplanı’, 27 Ocak 2012’de vizyonda olacak.
SENARYO ÖZGÜN
Filmini tamamlamak için gece gündüz çalışan Ata Demirer, Yavuz Seçkin’in bir süredir basında yer alan “Ata benimfilmimin aynısını çekiyor” iddiaları hakkında ise şunları söyledi: “Berlin Kaplanı adlı senaryom Berlin’de yaşayan ve geçimini boksörlük yaparak sağlayan Ayhan Kaplan’ın hikâyesidir. Tıpkı Eyyvah Eyvah’taki Hüseyin Bademgibi, bahsi geçen karakter ve filmdeki diğer karakterler benim yarattığım karakterlerdir. Bahsi geçen projeyle filmimin adında geçen kaplan hayvanı dışında bir benzerlik yoktur. BKMFilmde iddiaların tamamen asılsız olduğunu, yalan iddia ve haberlerin devam etmesi durumunda yasal işlem başlatacaklarını açıkladı.
FİLMİN KONUSU
Ayhan Kaplan Berlin’de yaşayan, geçimini boksörlük ve bodyguard’lık yaparak sağlayan bir Türk vatandaşıdır. Ayhan (Ata Demirer) ve antrenörü Cemal (Tarık Ünlüoğlu) için işler pek yolunda gitmemektedir. İkisi de artık hayattan bir mucize beklemektedir.
HT Magazin