Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Merhaba Hayat

        Doktorlar ve birçok başarılı dizinin yapımcısından Disney Production işbirliği ile yine başarılı bir dizi daha geliyor, Merhaba Hayat…

        İdeallerine sıkı sıkıya sarılmış güzel doktor Deniz, hayatta en çok sevdiği insanı, babasını kurtarabilmek için hayatının her alanında sonsuz özveride bulunmakta, Istanbul’daki ailesinden ve arkadaşlarından uzakta, Ankara’da idealleriyle örtüşmeyen özel bir hastanede çalışmaktadır.

        Yaşadığı bir olay Deniz’in çalıştığı hastane ile ipleri kopartmasına ve üniversiteden yakın arkadaşının İstanbul’daki kliniğinde çalışmayı kabul etmesine neden olur.

        Vahide Gördüm ve Yetkin Dikinciler

        Deniz’in şimdi doğup büyüdüğü İstanbul’a, evim dediği şehre geri dönmesi, annesiyle arasında yıkılmış köprüleri tamir etmesi, yakın arkadaşı Zuhal’in boşanmasını atlatmasına yardım etmesi, klinikteki yeni çalışma arkadaşlarıyla birlikte çalışmayı öğrenmesi, hergün yeni hastalara hayat vermeye çalışması ve en önemlisi ailenin kendisini hayata getirenler değil hayata döndürenler olduğunu anlaması gerekecektir. Yaşayacağı trajik olayla sınanacak olan Deniz düşündüğünden de farklı bir hayata adım attığını fark etmeye başlar…

        Hayatla mücadelesi genç yaşta başlayan bu cesur kadının, kendisine uzatılan yardım elini itmeden tutmayı öğrenmesi kolay olmayacaktır.

        Ölümle yaşamın, dostlukla aşkın birbirinin içine geçeceği bu yeni yolculukta Deniz’in pusulası hep hayatı gösterecekken, gün gelecek dostlukla aşk arasında bir seçim yapması gerekecek.

        Bu seçimden sonrahiçbir şey ne Deniz ne kliniğin çalışanları ne de en yakınları için eskisi gibi olmayacaktır.

        İlgiyle beklenen dizinin oyunucları ise şöyle;

        Vahide Gördüm- DENİZ

        Barış Kılıç- BURAK

        Yetkin Dikinciler- SİNAN

        Yasemin Sannino- ZUHAL

        Keremcem- ÖMER

        Seda Güven- SU

        Ozan Osmanpaşaoğlu- MERT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ