Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Yine çok güldürecek

        Son olarak "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde rol alan Engin Günaydın, Kanal D ekranlarında, Emmy ödüllü polisiye komedisi "Monk'un" yerli uyarlamasıyla ekrana dönüyor.

        Yapımcılığını Ahmet Kayımtu'nun üstlendiği dizide takıntılı bir kişiliğe sahip dedektif Monk'un mecaraları anlatıldığı dizinin çekim hazırlıklarına başlandı bile.

        Orijinal versiyonda Tony Shalhoub'un başrolünü oynadığı dizide obsesif kompulsif bozukluk yani takıntı rahatsızlığından muzdarip olan polis memuru Adrian Monk, yaşadığı aile dramının ardından psikolojik anlamda çöker ve kendisine ortak olarak atanan polislerle yaşadığı bir dizi sorunun ardından meslekten ihraç edilir. Korkuları yüzünden evden dışarı bile çıkamazken hayatına giren hemşire sayesinde temel bazı psikolojik sorunlarını çözen Monk, daha sonra özel dedektif olarak çalışmaya başlar ve her bölümde farklı bir olayı çözer. Monk'un bir dizi takıntısı ve ayrıca da korkuları vardır. Susuzluktan ölmekte olsa bile sadece bir markanın suyunu içmektedir, köpeklerden, mikroplardan, seyahat etmekten, doğumla ilgili her türlü görüntüden hatta sütten bile korkmaktadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ