Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kanallar Saracoğlu'nda bıçaklanan taraftarın dayısı Ertem Şener'in sunduğu programa katılınca ünlü sunucu adeta çileden çıktı.

        Saracoğlu'nda bıçaklanan taraftarın dayısı Ertem Şener'in sunduğu programa katılınca ünlü sunucu adeta çileden çıktı.

        Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'u 1-0 yendiği karşılaşma öncesinde yaşanan bir kavga sırasında 16 yaşındaki bir taraftarın 'bıçaklandığı' iddiası gündeme bomba gibi düştü.

        Spor Toto Süper Ligi'nin 29.haftasında oynanan Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında bir taraftar bıçaklandı.

        Su almak için büfede bekleyen 16 yaşındaki bir taraftar bacağından bıçaklandı. Polis tutanağını gösteren Ahmet Çakar, bıçaklanan kişinin kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

        Bıçaklanan taraftarın dayısı Rafet Öcal; Yeğenim stat içinde mi dışında mı bıçaklandığını bilmiyor. Sadece stat içinde acıyı hissettiğini ve bayıldığını söyledi. Yeğenimin herhangi bir grupla ilişkisi yok. Rafet Öcal, bıçaklayan taraftarların emniyet tarafından yakalandığını ancak ifadeleri alınarak serbest bırakıldıklarını açıkladı.

        Ayrıca Rafet Öcal Beyaz Tv'nin kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Rafet Öcal, "Biz istediğimiz ifadeyi istediğimiz yerden alırız. Polisler bizim adamımız gibi ifade kullandılar." dedi. Program sunucusu Ertem Şener ise Rafet Öcal'ın iddialarını yalanladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ