Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kanallar Ali Koç spikere çıkıştı!

        Telefon bağlantısında Nevşi Mengü, Ali Koç'a 'Gezi olaylarının Türkiye'nin şansını azaltacağı iddiası ile birlikte son günlerde hızla artan dolar nedeniyle Türkiye'nin olimpiyat yatırımlarının altından kalkmasının zorlaşacağı' şeklinde yorumları hatırlattı.

        Ali Koç ise Gezi olaylarının Boines Aires'e yansıdığına ilişkin bir gözlemi olmadığını, Arjantin'de bulunan heyetin son derece olumlu bir hava içinde olduğunu söyledi. Ali Koç, Mengü'ye hitaben olumsuz haberlerin daha çok prim yapması yüzünden bu olaya da olumsuz yaklaştığını hatırlatarak, "Olimpiyatlarla ilgili gerçekleştirilecek yatırımlar, uzun dönemli projeler ve bunlar zaten gerçekleştirilecek. Doların şu anda yükseliyor olmasının bu yatırımlarla ilgili hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.

        MEMLEKET SEVGİSİ DERSİ

        "Siz herhalde konulara olumsuz yaklaşıyorsunuz, olumsuz haber daha kıymetli oluyor" diyen Ali Koç, çocuklarının bu heyecanla yaşamasını isteyen bir insan olduğunu vurguladı ve "Bir Türk, bir Müslüman olarak bu olayın gerçekleşmesini isteyen bir insanım. Çünkü ilk defa bir İslam ülkesine gelecek. Bu bölgede yaşayan biri olarak bu heyecanın gerçekleşmesini istiyorum. Biz bunu kazanabilirsek ki; İnşallah bunu kazanacağız. O zaman spor anlayışımız da değişecek. Dolayısı ile Türk gençliğinin gelişimi de değişecektir. Biz bu olayın heyecanını yaşarken, Doların çıkması veya Suriye'de yaşananlara çok önem vermiyorum. Bahsettiğiniz diğer ülkelere baktığınızda onların yaşadığı olumsuzluklar Japonya ve İspanya'da yaşanan olumsuzluklar bizim yaşadıklarımızın çok ama çok ötesinde" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ