Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kanallar Kim Milyoner Olmak İster, Zafer Ergin, kim milyoner olmak isteri kim sunacak

        21 Mart'tan beri yoğun bakımdaki tedavisi devam eden Kenan Işık'ın yerine yarışmayı sunacak isim belli oldu.

        "Kim Milyoner Olmak İster" adıyla yayın hayatına devam eden Atv'nin sevilen bilgi yarışmasının sunucusu Kenan Işık geçtiğimiz ay beyin kanaması geçirmişti. Kenan Işık sağlığına kavuşana kadar Kim Milyoner Olmak İster'i yakın dostları sunacak. İlk haftanın sunucusu Zafer Ergin oldu. Ergin'in sunduğu ilk bölüm 10 Mayıs'ta yayınlanacak.

        Işık’ın sağlık durumunun program sunmaya bir süre daha imkan vermeyeceğini gören yapım şirketi, aldığı kararla yeni sunucu arayışına girdi. Bulunan isimse yine TV ekranlarından hepimizin tanıdığı biri oldu. Arka Sokaklar ve Kurtlar Vadisi dizilerinden tanıdığımız başarılı oyuncu Zafer Ergin, Işık’ın yerine önümüzdeki hafta Kim Milyoner Olmak İster programını sunacak. Zafer Ergin’in ilk çekimleri de tanıtım olarak ATV’de yayınlanmaya başlandı.

        Kenan Işık iyileşene kadar programın sunuculuğunu yalnızca Ergin yapmayacak. Bazı ünlü isimler Işık ekranlara dönene kadar yarışmayı sunacak.

        ZAFER ERGİN KİMDİR?

        Zafer Ergin (d. 30 Ağustos 1942), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

        Dil Tarih Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Kurtlar Vadisi dizisindeki Baron Mehmet Karahanlı rolüyle zirveye çıkmıştır. 2006 yılından günümüze dek Arka Sokaklar adlı dizide önce baş komiser, 3. sezondan itibaren ise emniyet amiri Rıza Soylu rolünü canlandırmaktadır. 1970'li ve 1980'li yıllarda TRT televizyonunda yayınlanan pek çok yabancı dizi ve sinema filmindeki ünlü aktörlerin Türkçe seslendirmesini gerçekleştirmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ