Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? Burcu Çetinkaya, Yaşar Alptekin, şarkıcı kader, herşey dahil, alişan

        Yapımcılığını C Yapım'ın üstlendiği 'Herşey Dahil' Çağla Şikel ve Alişan'ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Programın bugünkü konukları ise, Milli rallici Burcu Çetinkaya, eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin ile şarkıcı Kader'di.

        Show TV'de sabah kuşağının vazgeçilmezi Çağla Şikel ve Alişan'ın sunumuyla "Herşey Dahil", hafta içi her sabah canlı yayınla seyircisini ekran başına kilitliyor. Programda; Burcu Çetinkaya ve Yaşar Alptekin, aldıkları kararlarla hayatlarını nasıl değiştirdiklerini büyük bir açıklıkla anlattılar.

        "HERKESİ SEVİYORUM"

        Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, bir dönem yaşadığı hayatını bir anda nasıl bırakarak tamamen değiştiğini milyonların önünde anlattı. Bir gün ünlü işadamı Sakıp Sabancı'nın cenazesinde namaz kılmak istediğini belirten Yaşar Alptekin, o günden sonra tüm hayatının değiştiğini vurguladı.

        "İNSANLAR DALGA GEÇER SANDIM"

        Eski manken Yaşar Alptekin, namaz kılmayı bilmediği için başlarda çok utandığını belirterek; "Camiye giderken korkarak gittim. Beni ayıplamalarından korktum. Namaz kılmayı da bilmiyordum. Ama hiçbir şey

        korktuğum gibi olmadı. Benim için sabah namazlarının çok önemi vardır. Yıllar önce içimi titreten bir namaz kıldım. O namazın tadını hala arıyorum" dedi.

        "NEDEN AĞLADIĞIMI BİLMİYORDUM"

        Daha sonra konuşan milli rallici Burcu Çetinkaya; "Ben de Yaşar Alptekin gibi birden hayatımı değiştirdim. Eskiden alkol kullanıyordum ve sebepsizce ağlıyordum. Neden ağladığımı bilmiyorum ama. İnsan alkol içip ağlar mı?" dedi.

        ÇAĞLA VE ALİŞAN'DAN RALLİ SHOW!

        Milli rallici Burcu Çetinkaya ve Alişan stüdyonun dışına çıkarak trafiğe kapalı alanda ralli show yaptı. İlk olarak direksiyon başına geçen Burcu Çetinkaya, kurulu platformun üzerinden özel donanımlı aracıyla geçerek iki teker üzerinde ilerledi. Daha sonra Burcu Çetinkaya'nın aracına sırasıyla Çağla Şikel ve Alişan bindi. Heyecanlı dakikalar yaşayan ikili uzun süre heyecanlarını atamadı. Daha sonra direksiyon başına geçen Alişan da Burcu Çetinkaya'nın direktifleriyle iki teker üzerinde gitmeye çalıştı. 3 deneme yapan Alişan, başarılı olamayınca ralli yapmanın zor olduğunu söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ