Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Özlem Sarıkaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve neden öldü? Özlem Sarıkaya Yurt kiminle evliydi, çocukları var mıydı? Özlem Sarıkaya ölüm nedeni ne, kanser miydi ve ne kanseriydi?
        1

        Ünlü spiker Özlem Sarıkaya'nın vefat haberi sonrasında Sarıkaya'nın hastalığı neydi? sorusu gündeme geldi. 1983 doğumlu başarılı spiker için birçok isim başsağlığı mesajı yayınladı. Kariyerine Habertürk TV’de başladıktan sonra NTV'ye transfer olan Sarıkaya uzun süredir zorlu bir hastalık ile mücadele ediyordu.

        2

        ÖZLEM SARIKAYA NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ?

        2009 yılında Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından en iyi sabah haberi sunucusu ödülünü alan Özlem Sarıkaya dört yıldır meme kanseriyle mücadele ediyordu. 2013 yılında anne olan 39 yaşındaki ünlü spiker meme kanseri sebebiyle yaşamını yitirdi.

        3

        ÖZLEM SARIKAYA YURT KİMDİR?

        Özlem Sarıkaya, 21 Mart 1983’te İstanbul’da doğdu. Eğitimini İstanbul’da tamamlayan isim, İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü birincilikle bitirdi.

        4

        İlk olarak Habertürk’te ekranlara merhaba diyen isim, 4 yıllık macerasının ardından 2010 yılında NTV’ye transfer olmuştu. 2009 yılında Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından en iyi sabah haberi sunucusu seçilen Özlem Sarıkaya Yurt’un 9 yaşında Tibet adında bir oğlu var. Meme kanseri sebebiyle 39 yaşında yaşamını yitirdi.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ