'Kadın-erkek eşitliği neslin sonu olur'
Köşe yazarı Ali Bulaç'ın bugünkü yazısı tartışma yarattı
Köşe yazarı Ali Bulaç bugünkü yazısında, postmodern zamanda toplumsal hayatın parçalandığını söyledi.
“İyi ve kötü, helal ve haram eşitleniyorsa bu neslimizin sonunu getirir” diyen Bulaç, bu durumun cinsel sapmalara ve üçüncü cinsin ortaya çıkmasına zemin hazırlayacağını belirtti.
Ali Bulaç 'Kamusal melezleşme' başlıklı yazısında postmodern zamanla birlikte her şeyin eşit ve birbirinin içine girmesini çarpıcı tespitlerle değerlendirdi.
Bulaç yazısında; “Yekpareliğe dayalı modernizm yerini ‘çoğulculuk’ adı altında postmodern kamusallığa bıraktı. İlki tek renkliydi, ikincisi bütün renklerin birbirine karıştırılmasından ortaya çıkan renksizliktir. Postmodernizm de modernizm gibi eritici kazandır. Bu kazandan eğitim, medya, iktisat ve sosyal-aile politikaları sonucunda ‘melez kültür’ doğar. Bu farklılıkların, çeşitliliğin korunması değil, birbirine karışması, özgünlüklerini kaybetmesidir. Zemzem suyu ile rakı birbirinden ayrı sıvılardır. Mü’minler Harem’de zemzem içer, helale harama aldırmayanlar da rakı. Melezleşme ideolojisi, zemzem ile rakının önce aynı masada ayrı bardaklarda, arkasından aynı kadehe konulup içilebileceği varsayımına dayanır” şeklinde açıkladı.
Bulaç'ın yazısı sosyal medyada tartışmalara neden oldu.