Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Angelina Jolie isyan etti: Bitsin artık!

        Hollywood'un en gözde, en konuşulan, en merak edilen çiftiydi onlar, Angelına Jolie ve Brad Pitt... Beraberlikleri 12 yıl sürdü. Çift 2016'da ayrıldı ama boşanma süreçleri hala devam ediyor. Çünkü iki yıldız 6 çocuklarının velayeti konusunda bir türlü anlaşamıyor. Sonunda Angelina Jolie bu duruma isyan etti ve mahkemeye başvurdu. Üstelik Brad Pitt'e yönelik ağır suçlamalar yönelterek...

        Angelina Jolie, Brad Pitt'le evliliğini resmen sonlandırmak istiyor. Ülkelik de sürecin 2018 sonuna kadar bitmesini umuyor. Angelina Jolie ve Brad Pitt, Hollywood dünyasının en gözde çiftiydi. "Bay ve Bayan Smith" filminin setinde, Brad Pitt, Jennıfer Aniston'la evliyken başlayan beraberlikleri daha sonra evliliğe dönüştü.Ama "Brangelına" efsanesi 12 yıl sürdü. Angelina Jolie 2016'da boşanmak için mahkemeye başvurdu. İki taraf arasındaki velayet anlaşmazlığı nedeniyle dava 2 yıldır sürüyor.

        Bu duruma isyan eden Angelina Jolie mahkemeye başvurdu. Ünlü yıldız, Brad Pitt'i ortak çocukları için anlamlı maddi destek sağlamamakla suçladı. "Babalarıyla çocuklar arasındaki boşluğu kapatmaya çalıştım, ama artık konu mahkeme, çocuklar ve Brad arasında" dedi. Davanın, 2018 yılı bitmeden sona erdirilmesini istedi.

        Brad Pitt'e yakın kaynaklarsa iddiayı yalanlandı. Pitt'in çift ayrıldığından bu yana, belirlenen tutarın da üzerinde, toplamı milyon dolarları bulan ödemeler yaptığını söyledi. 2014 yılında evlenen Angelina Jolie ve Brad Pitt'in üçü öz, üçü ise evlatlık olmak üzere toplam altı çocuğu bulunuyor.

        BAKMADAN GEÇME