Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Batman'da dehşet! Önce boşanmak isteyen eşini vurdu, sonra intihar etti

        Kadına yönelik şiddetin son mağduru, 24 yaşındaki Kübra Oğur oldu. Çocuk yaşta evlendiği eşinden boşanmak istiyordu. Ama eşi Bilal Oğur, "Dönmezsen seni de, çocuğumuzu da, kendimi de öldürürüm" diye tehdit ediyordu. Ve dün sabah genç kadını vurdu, ardından intihar etti. Ağır yaralanan Kübra'nın arkadaşları, "Üç kez koruma talep etmişti" dedi.

        Batman'da yaşandı acı olay... 35 yaşındaki Bilal Oğur ile 24 yaşındaki Kübra Oğur 9 yıl önce evlendi. Kübra, o tarihte sadece 15 yaşındaydı. Yani bir çocuk gelindi. Aradan geçen yıllar, 8 yaşında bir oğlu olan çifti anlaşmazlık yüzünden boşanmanın eşiğine getirdi.Kübra Oğur bir hafta önce çocuğuyla babasının evine döndü. İddiaya göre Bilal Oğur, karısını telefonla arayıp, "Eve gelmezsen seni de, kendimi de,  çocuğu da öldürürüm" diye tehdit etmeye başladı. 

        Bilal Oğur, dün bu sabah kayınpederinin evinin önüne gidip eşinin çıkmasını bekledi. Kübra evden çıkınca, önünü kesti. "Geri dön" dedi. Kübra, reddedince tartışma çıktı. Bilal Oğur silahını çekip genç kadını vurdu. Sonra da kendi başına ateş etti. Hastaneye kaldırılan Bilal Oğur hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan Kübra Oğur'un ise yaşam mücadelesi devam ediyor. Çiftin küçük çocuğu ise olayın şokunu yaşıyor.

        Kübra Oğur'un arkadaşları, genç kadının eşinin tehditleri yüzünden 3 kez koruma talep ettiğini öne sürdü. Emniyet yetkilileri ise Oğur'un kocasını şikayet ettiğini ancak koruma talebinde bulunmadığını söyledi.

        HABER: BULUT KUTLU

        BAKMADAN GEÇME