Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Ceylan Özgül'ün eski kocası tutuklandı! 10 yıl evli kaldı 2 kez gördü

        Adnan Oktar grubundan 2017'de ayrılan Ceylan Özgül'ün eski kocasının da operasyonda tutuklandığı ortaya çıktı. Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'na konuşan Ceylan Özgül, "Evlendirildiğim kişiyi sadece iki kez gördüm" dedi. 

        Adnan Oktar grubundan 2017 yılında ayrılan Ceylan Özgül'ün eski eşinin de soruşturma kapsamında tutuklananlar arasında olduğu ortaya çıktı. Nuri Özbudak'ın Oktar grubunun para yönetiminden sorumlu olduğu iddia edildi. Nuri Özbudak ve gruptan ayrılan Ceylan Özgül, 2007 yılında evlendi. 10 yıl evli kaldılar. Ancak bu evlilik formalitede kaldı. Zira Ceylan Özgül, resmi nikahlı eşini sadece iki kez gördüğünü söyledi. 

        Özgül, "Evlendirildiğim kişiyi sadece nikahın kıyıldığı gün, kıyıldığı salonun içinde nikah memurunun önünde gördüm. O odadan çıktıktan sonra boşandığım gün mahkeme salonunda gördüm. Yani arada hiç görmedim. o beni basından gördüğü için tanırdı ama ben onu yolda görsem tanımazdım o şekilde bir evlilikti" diye konuştu.

        Ceylan Özgül, Adnan Oktar tarafından zorla evlendirildiğini savundu. Soruşturma sırasında da gruba katılan kadınların yine Oktar grubu içindeki erkeklerle kağıt üzerinde evlendirildikleri iddia edilmişti. Adnan Oktar'dan şikayetçi olan Ceylan Özgül'e göre bunun tek nedeni var: Bunun amacı kağıt üzerinde sanki normal bir hayat varmış gibi göstermek ve kağıt üzerinde sanki ben orada tutsak değilmişim gibi göstermekti. 

        ÖZEL HABER: MUSTAFA ŞEKEROĞLU

        BAKMADAN GEÇME