Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Lewis Hamilton çöp topladı: Buna seyirci kalamayız

        Dünyaca ünlü Formula 1 pilotu, Lewis Hamilton yorgunluk atmak için gittiği Ege sahillerinde çöp topladı. Ee o anların görüntüsünü, bir mesajla sosyal medya hesabından paylaştı.

        Dünyaca ünlü Formula 1 pilotu Lewis Hamilton, tatil için önce Göcek'e oradan da Yunanistan'ın Mikonos adasına gitti. Bu görüntülerin nerede kaydedildiği bilinmiyor. Kesin olan, dünyaca ünlü pilotun tatilde çevre kirliliğine savaş açtığı...

        Hamilton plajda gördüğü çöplere kayıtsız kalamadı. Arkadaşlarıyla birlikte, turistlerin geride bıraktığı çöpleri topladı. Sadece iki saatte, toplanan plastik şişe, parmak arası terlik, hatta çocuk ayakkabılarından minik bir dağ oluştu. Hamilton arkadaşlarıyla birlikte çöp topladıkları anları, Instagram hesabında paylaştı.

        Ardından da uzun bir mesaj yayınladı. "Buna seyirci kalamayız. Bir şeyler yapmalı, harekete geçmeliyiz. Kâra geçmek için güzel dünyamıza, bu doğaya zarar veren şirketleri desteklemekten vazgeçmeliyiz" yazdı. Takipçilerinden plastik ürünler kullanmamalarını istedi. "Geri dönüşüm sayesinde fark yaratabiliriz" dedi. 

        Hamilton'ın mesajı kısa süre içinde yüz binlerce kişiye ulaştı. Takipçileri yarattığı farkındalık için Hamilton'a teşekkür etti.

        BAKMADAN GEÇME