Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İş yerinde gelen sesleri takip etti, gördüğüne inanamadı...Yaban arısı yuvası ile karşılaştı

        Sivas’ta marangozluk yapan Fatih Kapkın iş yerinde gelen vızıldama seslerini takip edince, iş yerinin tavanında ki yaban arısı yuvası ile karşılaştı

        Sivas'ta Gültepe Mahallesi'nde bulunan mahrukatçılar sitesinde marangozluk yapan Fatih Kapkın, iş yerinden gelen vızıltının kaynağını bulmak için sesi takip etti. Kapkın sesi takip ederek tavanda ki yaban arısı yuvası ile karşılaştı ve büyük bir şaşkınlık yaşadı.

        Arıdan korkanlar dükkana girmiyor

        Kapkın, dükkanın içinde arı yuvası olduğunu gören bazı müşteriler dükkana girmeye çekindiklerini belirtip “Biz sabah geldiğimizde işe başladığımızda bir ara arı sesi duyduk. Sağa sola baktım bir şey göremeyince sesi takip ettim. Tavana baktım ve arıların oğul attığını gördüm. Ondan sonra ise bir daha onlara müdahale etmedim. Belki bir haftadır burada oğul attılar ama bizim dikkatimizi çekmemişti. Bu gün sabah dükkanımızı açtığımızda gözümüze çarptı. Onun orada olduğunu görünce şaşırdım. Şu ana kadar bir müdahale etmedim bir müdahale de etmeyeceğiz. Biraz da olsa onlardan dolayı korku yaşıyoruz. İş yerine gelen müşteriler biraz da olsa şaşkınlık yaşıyorlar. Dükkana giren müşteriler içeri girdiğinde arı oğulunu görünce tekrar dışarı çıkıyorlar. Biz müdahale etmeyeceğiz ve ne zaman kadar oğul kalkarsa kendi gidecek. Şu anda bize herhangi bir zararları yok. Arıya dokunmaya onlara müdahale etmeye kalkarsan sana zararları olur ama biz müdahale etmiyoruz. Hatıra olarak orada kalacak müdahale etmeyeceğiz. Görünüş itibariyle de ilginçlik var bizi kovan yapısı şaşırttı “ dedi. (İHA)

        BAKMADAN GEÇME