Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Isparta’da damat, köyü kana buladı: 3 ölü

        Isparta’nın Yalvaç ilçesinde tartıştığı damat, dini nikahlı eşi, kayınpederi ve aralarındaki sorunun halledilmesi için devreye giren köy muhtarını öldürdü. Köyde katliam yaptıktan sonra olay yerinden kaçan damat, Jandarma ekiplerince yaklaşık yarım saat içerisinde Gelendost ilçesi sınırlarında yakalanarak gözaltına alındı. Yaşanan olayların toplumu üzdüğünü, aynı zamanda gerdiğini ifade eden Çetince’ye yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Bahtiyar Köyü’nün Muhtarı Necati Coşkun, kadına şiddet ve katliamın eğitimle tedavi edilebileceğini belirtti. Katledilen ‘Efe Ayşe’ lakaplı kadın Muhtar Ayşe Adıgüzel’in yaşananları hak etmediğini aktaran Muhtar Coşkun, “Aldığımız bilgilere göre, yaşanan elim olayda da bu aileyi barıştırmaya gelmiş. Bu elim kazaya kurban gitmiş. Barıştırmaya geldiği halde ne yazık ki, kendisini feda etmiş” dedi 

        Olay, bugün saat 17.45 sıralarında Isparta - Konya Karayolu üzerindeki Yalvaç ilçesine bağlı Çetince Köyü’nde meydana geldi.

        İddiaya göre, Antalya’da yaşayan Ramazan D.(55), yaklaşık 15 gün önce tartıştıktan sonra köyüne gelen dini nikahlı eşi ve kayınpederi ile konuşmak, barışmak üzere Çetince Köyü’ne geldi.

        BAKMADAN GEÇME