Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Kontrolünü kaybettiği araç kıyıdaki tekneye çarptı, '2020 yılından kurtulmak istiyorum' dedi

        Sinop'ta kontrolünden çıkması sonucu, takla atarak düştüğü mendirekten kayığa çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Necdet Dikmen (55), denize düşmekten son anda kurtulduğu o anları anlattı. Dikmen, “Arabayı geri vitese taktım sanıyordum fakat ileri vitesi takmışım. Biraz korktum, bu 2020 yılından kurtulmak istiyoruz" dedi.

        Kaza, önceki gün kent merkezindeki mendirek alanında meydana geldi. Necdet Dikmen yönetimindeki 57 DU 224 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünü yitirmesi sonucu, mendirekten düşerek, deniz kıyısındaki balıkçı kayığına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ters dönen araç, denize düşmekten son anda kurtuldu. Sürücü Dikmen, kendi imkânıyla aracından çıkıp, kıyıya ulaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.  Ekipler, denize düşmemesi için halata bağladığı aracı, daha sonra çağrılan vinçle, bulunduğu yerden çıkardı. Kazanın şokunu yaşayan sürücünün, uzun süre aracına şaşkın gözlerle bakması dikkat çekti.

        ‘2020 YILI BİZE HİÇ İYİ GELMEDİ’

        Hafif ticari aracıyla denize düşmekten son anda kurtulan sürücü Necdet Dikmen, kaza anını anlattı. Dikmen, “30 yıldır Sinop’ta balıkçılık yapıyorum. Manevra esnasında arabayı ileri geri yapıyordum. Arabayı geri vitese taktım sanıyordum fakat ileri vitesi takmışım. Daha sonra araba denize doğru düştü. Araba düşünce biraz korktum. Daha sonra arka bagajdan çıkmayı başardım. Arabanın sadece sağ tarafı ıslandı. O kadar. Bu 2020 yılından kurtulmak istiyoruz. Başımıza çok kötü şeyler geldi. Salgınlar, hastalıklar ve ölümler çoğaldı. Onun için 2020 yılı bize hiç iyi gelmedi" dedi.

        BAKMADAN GEÇME