Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Melek İpek'in küçük kızı: Yaşasın babam artık gelmeyecek, biz dayak yemeyeceğiz

        Antalya'da 12 yıllık eşini kendisini dövüp, işkence yaptığı gerekçesiyle öldüren 2 çocuk annesi Melek İpek'in avukatı Ahmet Onaran, “Çocuklardan küçük olan 'Babamın eli ağırdı. Bizi de çok döverdi. Geçen hafta da annemin kafasında ütü kırdı. Yaşasın artık babam gelmeyecek, biz dayak yemeyeceğiz değil mi?' diye söylediğini duydum. Çocuklar da şiddete uğramış" dedi.

        Antalya'da yaşayan Melek (31) ve Ramazan İpek (36) arasında 3 gün önce evde tartışma çıktı. Ramazan İpek, 2 çocuğunun annesi eşi Melek İpek'in ellerini kelepçeleyip sabaha kadar dövüp, işkence yaptı. Melek İpek şiddet gördüğü gecenin sabahında servis şoförü Ramazan İpek'i işten döndüğü sırada av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Jandarmaya teslim olan Melek İpek tutuklanırken, çiftin çocukları 9 yaşındaki C. ve 7 yaşındaki İ. annenin yakınlarına teslim edildi.

        Melek İpek'in avukatlığını üstlenen Ahmet Onaran, en son onunla dün akşam saatlerinde cezaevinde görüştüğünü söyledi. İpek'e durumunu sorduğunda 'Burada en azından dayak yok. İyiyim' cevabı aldığını belirten Avukat Onaran, “Dayak olmadığı için mutlu olduğunu gördüm. Çocuklarını özlediğini söyledi. Kızlarının kendisi olmadan uyuyamayacağını söyledi. Duygu yüklüydü. Olan bitenleri koğuşundaki televizyondan takip ettiğini söyledi" dedi. DHA

        BAKMADAN GEÇME