Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Rafael Nadal yarı finalde!

        ABD Açık'ın en unutulmaz maçlarından biri oynandı. Erkeklerin son şampiyonu İspanyol Rafael Nadal çeyrek finalde Avusturyalı Dominic Thiem'le karşılaştı. Dünya 1 numarası Nadal, klasmanda 9. sırada bulunan Thiem'e karşı ilk seti 6-0 kaybetti. İspanyol tenisçi, 6-4 ve 7-5'lik setlerle öne geçti. Thiem 4'üncü seti 7-6 alıp maçı Tie break setine götürdü. 4 saat 49 dakika süren karşılaşmadan galip ayrılarak adını yarı finale yazdıran Nadal oldu. İspanyol raket, ABD Açık'ta en uzun maçını oynadı.

        Erkeklerdeki diğer çeyrek final mücadelesinde Arjantinli Juan Martin del Potro ile ABD'li John Isner karşı karşıya geldi. Dünya sıralamasında 3'üncü basamakta yer alan Del Potro, 3 saat 31 dakikada süren müsabakayı 6-7, 6-3, 7-6 ve 6-2'lik setlerle 3-1 kazanarak yarı finalde Nadal'ın rakibi oldu. 

        Kadınlarda ise ABD'li Serena Williams ile Letonyalı Anastasija Sevastova rakiplerini 2-0 yenerek son 4 tenisçi arasına kaldı. Çek Karolina Pliskova'ya 6-4 ve 6-3'lük setlerle üstünlük kuran Serena Williams, turnuvanın son şampiyonu ABD'li Sloane Stephens'ı 6-2 ve 6-3 ile geçen Sevastova ile yarı finalde eşleşti.

        BAKMADAN GEÇME