Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV programlarına katıldı, seminerler düzenledi! Sahte profesör yakalandı

        Yıllarca televizyon programlarına katıldı, seminerler düzenlendi. Kendisini beyin sinir ve omurilik cerrahı olarak tanıttı. Profesör unvanını kullandı. İstanbul polisi, sahte doktoru gözaltına aldı.

        Katıldığı kongrelerde, seminerlerde, hatta televizyon programlarında beyin, sinir ve omurilik cerrahisiyle ilgili bilgiler paylaştı. Kendi iddiasına göre ameliyatlara da girdi. Yıllar sonra sahte doktor olduğu ortaya çıktı.

        İstanbul polisi, sahte doktorların peşine düştü. Kendisini Prof. Dr. olarak tanıtan Cüneyt Turan polisin dikkatini çekti. Bu kişi kendisini Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunu olarak tanıtıyordu. Beyin sinir ve omurilik cerrahı olduğunu söylüyordu. Televizyon programlarına da bu unvanla katılmıştı. Polisin yaptığı araştırma sonucunda Cüneyt Turan'ın sahte belge ve diploma ile doktorluk yaptığı anlaşıldı.

        Gözaltına alınan sahte profesör, katıldığı programlarda Almanya'da ve ABD'de beyin tümörleri üzerinde ihtisas yaptığını söylemişti. 10 binin üzerinde beyin tümörü ameliyatını da başarıyla gerçekleştirdiğini anlattı. Yakalanan sahte doktorun üniversitelerde konuşmacı olarak seminerlere katıldığı ve öğrencilere yanlış bilgiler verdiği tespit edildi. Polis şimdi sahte profesörün ameliyatlara katılıp katılmadığını araştırıyor

         

        BAKMADAN GEÇME