Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Magazin Kerimcan Durmaz video olayı! Kerimcan Durmaz'ın videosuna tepki yağıyor

        Kerimcan Durmaz'ın videosu olay oldu. Kerimcan Durmaz Instagram hesabı üzerinden paylaştığı video sosyal medyanın gündemine oturdu. Video tartışmalara neden oldu.

        Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım Kerimcan Durmaz'ın yaptığı paylaşıma instagram hesabından yayınladığı video ile tepki gösterdi.

        KERİMCAN DURMAZ'IN VİDEOSU OLAY OLDU!

        Hemen hemen her paylaşımıyla konuşulan Kerimcan Durmaz, bu kez sosyal medya hesabından yapılan müstehcen paylaşım ile bir skandala imza attı. Durmaz, kısa süre sonra skandal paylaşımı silse de video sosyal medyada hızla yayıldı. Kerimcan'a büyük tepki yağdı. Kerimcan Durmaz paylaşımını sildikten sonra Instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı. Tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli gibi bir videoyu avukatıma iletmek istenirken sehven ve istemeden paylaşılmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum. Bu video içeriğine benzer şekilde tarafıma sürekli olarak farklı hesaplardan uygunsuz pek çok video ve resim gönderilmektedir. Üzülerek bildiriyorumki yanlışlıkla paylaşılan bu video beni derinden sarsmıştır. Beni de son derece rahatsız eden bu durumda mağdur olmam sebebiyle, mesaj olarak gelen bu videonun sosyal medyada paylaşılması ile ilgili gerekli hukuki ve cezai yollara başvurulacaktır.

        BAKMADAN GEÇME