Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İstanbul Sözleşmesi niçin imzalandı, neden iptal edildi? | Haftalık - 20 Mart 2021

        Siyasetten sosyal hayata, Türkiye'den dünyaya, Haftasonu'nun öne çıkan tüm haberleri ve yorumları, Ceren Bektaş Atuk ile Haftalık’ta…

        İstanbul Sözleşmesi niçin imzalandı, neden iptal edildi? İstanbul Sözleşmesi’nin önemi neydi? Türkiye İstanbul Sözleşmesi’nden niçin ayrıldı? İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmek ne getirir, ne götürür? Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu ve Habertürk Yazarı Nihal Bengisu Karaca, Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk’a değerlendirdi.

        ABD-Rusya gerilimi büyür mü? İki ülke arasındaki gerilim Türkiye’yi nasıl etkiler? Soğuk savaş dönemine mi giriliyor? “Katil” polemiği nereye gider? ODTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Haftalık’ta anlatıyor.

        Vaka artışı tam kapanma getirir mi? Aşı artış hızını neden kesemedi? Vaka artışları nasıl önlenecek? Çok mu normalleştik? Mutant virüs tedaviyi uzatıyor mu? Hangi aşı ne kadar etkili? Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal, Ceren Bektaş Atuk ile konuşuyor.

        BAKMADAN GEÇME