Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 14 Mayıs 2020 (İddia edilen "aracı" kim, neden ismi açıklanmıyor?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Habertürk Yazarı Nagehan Alçı ve Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi. Koceli Üniversitesi'den Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sıla Akhan ile Türkiye'nin koronavirüs mücadelesinde son durumu konuştu.

        - Siyasette neler tartışılıyor? İttifaklarda değişim olur mu? Erken seçim gündeme gelir mi? Kabine değişikliği olur mu?

        - Meral Akşener'in "memleket masası" çağrısı... Siyasi parti liderleri ne diyor, masa kurulur mu?

        - "HDP ile İYİ Parti görüştü" iddiası... İddia edilen "aracı" kim, neden ismi açıklanmıyor?

        - CHP'nin İş Bankası hisseleri...

        - Salgın sonrası en büyük sorun işsizlik mi olacak? Dünya salgın sonrasına hazır mı? Virüs bitecek mi yoksa hayatımızda hep olacak mı? Alışveriş alışkanlığımız değişti mi? Koronavirüs üretim-tüketim dengesini bozdu mu?

        - Tıbbı atıklar nasıl imha ediliyor? Maskeyi nereye atmalıyız? Haziran'da normale dönecek miyiz? Normalleşmeye tam olarak hazır mıyız? Hangi şartlarda salgın kontrol altına alındı denilebilir? Korona ile mücadelede ne aşamadayız? Normalleşme adımları mı hızlanır, yeni tedbirler mi gelir? Okullar açılır mı? Çocukların sokak yasağı ne zaman kalkar? Çocukların sokağa çıkması riskli mi? Sokak kısıtlaması işe yarıyor mu? Salgının sonuçları ne olacak? Okul ve iş hayatında yeni dönemde değişim bekleniyor mu? Gelecek nasıl planlanacak? Salgın süreci nasıl yönetildi? Virüsün bulaşma oranı azalıyor mu? Salgın bitince eskiye dönecek miyiz? Korona turizmi nasıl etkiledi? Salgınla ev tercihimiz değişti mi? Koronavirüs salgını emlak sektörünü nasıl etkiledi? Korona yaşam biçimimizi değiştirdi mi?

         

        BAKMADAN GEÇME