Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Spor Sivasspor ve Kayserispor taraftarları arasında gerginlik

        ZİRAAT Türkiye Kupası'nda karşılaşacak Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor taraftarları, TEM Otoyolu Düzce ve Sakarya kesimindeki dinlenme tesislerinde karşılaşınca kavga etti. Sakarya'da yaralanan 8 taraftar hastanelere kaldırıldı.

        Ziraat Türkiye Kupası finalinde bu akşam İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşıya karşıya gelecek olan Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor'un taraftarları, otobüslerle yola çıktı. TEM Otoyolu Düzce ve Sakarya kesiminde bulunan tesislerde karşılaşan taraftarlar arasında kavga çıktı. Taraftarlar tekme yumruk kavga ederken, ellerine geçirdikleri taşları otobüslerin camlarına attı. Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler kavga eden taraftarlara müdahale etti. Polis ve jandarma ekipleri taraftarları otobüslere bindirerek yola çıkmalarını sağladı. Aldıkları darbelerle yaralanan 8 kişi Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Düzce'de çıkan olaylarda ise tesislerde duran Sivas firmasına ait yolcu otobüsü de taşlandı.

        Düzce'de 13 taraftar gözaltına alınırken, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldılar. İki taraftar grubu arasında çıkan olaylar üzerine taraftarların bulunduğu otobüslerin yolda durmadan ilerlemesi için önlem alındı.

        BAKMADAN GEÇME