Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Açık ve Net - 4 Ocak 2022 (Kur Korumalı TL Mevduat Hesabına geçişler nasıl oldu?)

        Kimler döviz bozdurdu, kimler aldı? Kur Korumalı TL Mevduat Hesabına geçişler nasıl oldu? Döviz kuru yeniden artar mı? Enflasyon tek haneye düşer mi? Döviz kurundaki düşüş etiketlere neden yansımadı? Enflasyon neden düşmüyor? Döviz-faiz enflasyonu nasıl etkiler? Zamlar devam edecek mi? Faiz indirimi vatandaşa yansıdı mı? TÜİK'in verileri neden eleştiriliyor? Muhalefet neden enflasyon verilerini doğru bulmuyor? Ekonomide refah nasıl sağlanır?

         

        Açık ve Net'te Kübra Par sordu; Gökhan Şen yanıtladı: "Türkiye daha önce bunu yaptı, neden olmasın? Fakat şu an baktığımızda farklı görünüyor. Son 3 ay ciddi devalüasyon yaşandıysa önümüzdeki altı ay daha enflasyonun yükselmesini bekleyebiliriz"

         

        Açık ve Net'te Kübra Par sordu; Şaban Sevinç yanıtladı: "Sayın Erdoğan 'Doların, enflasyonun köpüğünü alacağız' diyor ama ülkenin verileri bunu göstermiyor. Açıklamaları maalesef içinde bulunduğumuz ekonomik gerçekliklerle örtüşmüyor"

         

        Açık ve Net'te Kübra Par sordu; Faruk Aksoy yanıtladı: "Türkiye ekonomisi gerçekten iyi günlerden geçmiyor. Fakat muhalefet açısından tutarlı olmak çok önemli. 'Sandık gelsin, dolar düşecek' diyorlar. Böyle ekonomi yorumu olur mu?"

         

        Açık ve Net'te Kübra Par sordu; Elfin Tataroğlu yanıtladı: "Sayın Kılıçdaroğlu muhalefet olarak döviz kurunun durumunu, o gece yaşananları sorgular. Hakkıdır. Sorguladıklarının da faydası olmuştur"

         

        Açık ve Net'te Kübra Par sordu; Nasuhi Güngör yanıtladı: "Sayın Albayrak'ın ekonomik modelini hep savundum ve bugün de doğru olduğunu düşünüyorum. Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyada ve dünyada yeni stratejik dizilişler ortaya çıktı"

         

        Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… Konukları; Yazar Elfin Tataroğlu, Gazeteci Faruk Aksoy, Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevin, Habertürk Yorumcusu Nasuhi Güngör ve Habertürk Yazarı-Ekonomist Gökhan Şen yanıtlıyor.

         

        BAKMADAN GEÇME