Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Aşı karşıtlığına yaptırım gelmeli mi? | Teke Tek - 3 Ağustos 2021

        Fatih Altaylı ile Teke Tek’te aşısızlara kısıtlama gelmeli mi, kısıtlama yasal olarak mümkün mü, Eylül’de tekrar kapanma yaşanır mı ve artan vakalar tehlike sinyali mi, aşı karşıtlığı neden var, gerekçesi ne? Yan etkisi olmayan aşı var mı? Ağır vakalarda aşılı oranı ne? Aşılanma mı, doğal yolla atlatma mı? Aşı olmayana kısıtlama gelmeli mi? Yasal olarak aşı olmayana kısıtlama gelebilir mi? "zorunlu aşı" olmalı mı? Aşı karşıtlığına yaptırım gelmeli mi? Sorularına yanıt aranıyor.

         

        Aşı karşıtlığı neden var, gerekçesi ne? Yan etkisi olmayan aşı var mı? Ağır vakalarda aşılı oranı ne? Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bengi Başer Teke Tek'te değerlendirdi.

         

        Aşılanma mı, doğal yolla atlatma mı? Aşı olmayana kısıtlama gelmeli mi? Prof. Dr. Alpay Azap "Korona yok, aşıya gerek yok" iddiasını Teke Tek'te yorumladı.

         

        Yasal olarak aşı olmayana kısıtlama gelebilir mi? "Zorunlu Aşı" olmalı mı? Aşı karşıtlığına yaptırım gelmeli mi? Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen Teke Tek'te soruları yanıtladı.

         

        TSK yangınlara müdahale edebilir mi? Yasal olarak TSK'nın sürece dahil olmasına engel var mı? Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen Teke Tek'te yorumladı.

        Fatih Altaylı soruyor, Klimik Derneği Başkanı Prof. Dr. Alpay Azap, Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen ve Kalp Hastalikları Uzmanı Prof. Dr. Bengi Başer Teke Tek’te yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME