Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Hafta Sonu - 10 Aralık 2023 (Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak?)

        Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Asgari ücret ne kadar olacak? Tek zam kararı değişir mi? Asgari ücret zammı yüzde 50 olur mu? Yeni asgari ücret ne zaman açıklanır? 2024 asgari ücreti ne kadar olacak? Ücretler ne kadar artacak? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Habertürk Yazarı Ahmet Kıvanç yanıtladı.

        Fransız aktivist Türkiye için koşuyor... Deprem bölgesine ulaşmak için 3600 km koşacak. Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Fransız Aktivist Claude Cazes, Meriç Buda anlattı.

        Ölüm anında neler oluyor? Beyin ölüm anını nasıl algılıyor? Beyin ölümü mü, kalp ölümü mü? Ölüm sonrası beyin hemen ölüyor mu? Bilime göre ölüm anında ne oluyor? İnsan ölüm anında ne hissediyor? Kalp durunca beyin ne zaman ölüyor? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Derya Uludüz yanıtladı.

        Güneşte neden kara delik oluştu? Jeomanyetik fırtına riski var mı? Güneş bir kara deliğe dönüşebilir mi? Dev kara delik dünya için risk mi? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Topal yanıtladı.

        Yapay zeka nasıl iş görüşmesi yapar? Yapay zeka işe alım sürecini nasıl değiştirebilir? Burası Haftasonu'nda Oylum Talu sordu; İstinye Üniversitesi Veri Bilimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şebnem Özdemir yanıtladı.

         

        BAKMADAN GEÇME