Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Nedir Ne Değildir? - 5 Kasım 2022 (6'lı Masa'daki partilerin aday tercihleri uyuşacak mı?)

        Kılıçdaroğlu’nun İngiltere ziyareti için iktidar ne dedi? Kılıçdaroğlu Londra’da hangi şirketlerle ne görüştü? Kılıçdaroğlu İngilterede kimlerle görüştü? Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyareti neden tartışılıyor? Kılıçdaroğlu neden İngiltereye gitti? Aday tartışması masayı dağıtır mı? 6’lı Masadaki partilerin aday tercihleri uyuşacak mı? HDP hangi adayı destekler? İlk turda ne olur, sonuçlar dengeleri nasıl değiştirir?

        AK Parti’ye HDP’den destek gelir mi? Anayasa değişikliği görüşmeleri nasıl sonuçlanacak? AK Parti’nin meclis’te HDP ile görüşmesi nasıl karşılandı? CHP Lideri İngiltere’den adaylık sinyali mi verdi? Anayasa oylamasında kim fire verir? Kılıçdaroğlu hata mı yaptı? Seçimle birlikte referendum kime kazandıracak? Meclis’te hangi parti fire verir? Gizli oylamada vekiller parti kararlarına uyacaklar mı? CHP strateji hatası mı yaptı?

        Nedir Ne Değildir’de Mehmet Akif Ersoy sordu; Politikyol Genel Yayın Yönetmeni Ali Haydar Fırat, Akademisyen Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Yazar Elfin Tataroğlu, Hukukçu Ramazan Arıtürk, Habertürk Yazarları Kemal Öztürk ve Nasuhi Güngör yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME