Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Milano Moda Haftası başladı

        SEDA ZEYNEP KÖSE / HABERTURK.COM

        szk@haberturk.com

        New York, Londra derken, modanın başkentlerinden biri olan ve moda severler tarafından heyecanla beklenen Milano Moda Haftası başladı. 23 ile 29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan​ Milano Moda Haftası , 2016 modasına dair bir ön gösterime sahne olacak.

        Bu yıl, Roberto Cavalli, Gucci ve Uma Wang’in en son koleksiyonlarını sergileyecekleri Milano Moda Haftası’nda, genç modacılar da koleksiyonları ile kendilerini gösterme şansına sahip olacaklar. Yani, yine heyecan verici bir moda maratonu daha izleyeceğiz.

        Podyumlar, ünlü tasarımcıların göz kamaştırıcı koleksiyonlarına sahne olurken, Milano sokakları da trendsetter’lar sayesinde renge bürünecek. Milan Moda Haftası’nda yer alacak tasarımlara gelecek olursak; Alberta Ferretti, Gucci, N°21, Max Mara, Fendi Anteprima, Emilio Pucci, Prada, Byblos Milano, Moschino, Emporio Armani, Blumarine, Uma Wang, Sportmax, Etro, Iceberg, Tod's, Versace,Jil Sander, Dsquared2, Marni, Laura Biagiotti, Dolce & Gabbana, Bottega Veneta, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Trussardi, Missoni, Giorgio Armani, San Andres Milano bu moda devlerinden bazıları.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ