Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 2016 astroloji haritası
        1

        KOÇ BURCU

        2

        Sevgili Koçlar; 2016 yılı işinizi seveceğiniz, kendinizi çalışma ortamında ortaya koyacağınız bir yıl olacak.

        İş değişimleri yaşayabilir, yeni çalışmalar yapabilir, günlük iş akılışınızda yeni adımlar atabilirsiniz. Ayrıca iş olanakları olarak önemli şans ve fırsatlar karşınıza çıkabilir.

        Sorumluluklarınızı zorlanmadan yerine getirecek ve daha çok işin altına girmekten korkmayacaksınız.

        2016 yılı Koçlar için sağlık sorunları açısından güzel haberlerle gelecek. Eğer kronik bir hastalığınız varsa güzel gelişmeler yaşanabilir.

        3

        Sağlığınızda yıl boyunca bir problem çıkmamakla birlikte eğer disiplininizi korur ve diyetinize dikkat ederseniz daha rahat bir sene geçireceksiniz.

        Yalnız diyet, sağlıklı beslenme ve hijyen gibi konularda abartılı davranışlar içine girebilirsiniz. Ayrıca iş hayatınızdaki yoğunluk ve mükemmeliyetçi yapınız, baş ağrılarına ve migrene neden olabilir.

        Medya, eğitim, seyahat, hukuk, yabancılarla yapılacak işler ve ticaret konusunda bu yıl sorumluluklarınız devreye girecek. Daha önceki yaptıklarınız 2016 yılında sonuç vermeye başlayacak.

        4

        Hayata bakış açınızı dengeleyecek ve sağlamlaştıracaksınız. Yalnız kendinizi yeni keşiflerden soyutlamayın ve dar görüşlü olmamaya dikkat edin. Uzak akrabalarınızın hayatındaki sorunlar size de yansıyabilir, partnerinizin aile ve akrabalarıyla olan ilişkilerinizde de sorumluluklar yüklenebilirisiniz. Bu süreçte anlayışınızı, keyfinizi ve umudunuzu kaybetmeyin. 2016 yılında metafizikle ilgilenmeye başlayabilir, eğitim, hukuk, din ve felsefe gibi konulara ilginiz artabilir.

        5

        EĞİTİM

        Yabancı dil eğitimi ya da yüksek eğitim konularında yeni sorumluluklar üstleneceğiniz bir seneye gireceksiniz. Felsefe, yabancı dil, hukuk, din ve metafizik gibi konulara ilginiz artabilir. Bazı sınavlarınızda zorlanmalar yaşayabilir ve sıkı çalışarak bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz. 17 Nisan-27 Mayıs tarihleri arasında derslerinize olan verimliliğinizin azalması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Yılın 2'inci yarısında eğitim hayatınıza olumlu etkisi olacak yeni bir insan karşınıza çıkabilir. Bu dönemde grup çalışmaları konusunda daha şanslı olacaksınız.

        6

        SAĞLIK

        Jupiter'in olumlu etkisi bu yıl sağlık sorunları yaşamayacağınıza işaret ediyor. Yaşayacağınız bazı tutulmalar sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğine işaret ediyor.

        7

        AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK

        05-15 Nisan doğumlu olan Koçlarda özgürlük ve farklılık isteği yoğunlaşabilir.

        Eğer uzun bir ilişkiniz varsa ya da evliyseniz daha sakin durmanız gerekiyor. Çünkü partneriniz, sizin değişik ve farklı maceralar yaşama isteğinizi anlamayabilir.

        23 Mart tarihlerinde özel hayatınızda önemli kararları tetikleyebilir.

        8

        BOĞA BURCU

        9

        Sevgili Boğalar; bu yıl aşkı yaşayacak ve yaşadığınız aşkların kendinizi geliştirdiğini göreceksiniz.

        Beraberliğinizi daha sağlamlaşabilir ya da evliliğe çevirebilirsiniz. Eğer hayatıınızda kimse yoksa bu dönemde tanışacağınız bir insanla daha sakin ve güvenli bir aşk yaşayabilirsiniz.

        Sanat, aşk, yaratıcılık ve eğlence gibi konularda düşünerek ve dikkatle attığınız adımlar çok güzel fırsatlar yakalamanıza neden olabilir.

        Çocuk sahibi olmak isteyen Boğalar bu yıl çalışmalara başlayabilir. Yalnız olumlu gelişmelere rağmen, zaman zaman engellerle karşılaşabilmeniz de mümkün.

        23 Mart-27 Mayıs tarihleri arasında, çocuk konusunda dikkatli olmanız gerekiyor ayrıca aşk hayatınızda da sorunlar olabilir.

        10

        Riski sevmeyen Boğalar bu yıl kendini risk alırken bulabilir yalnız 18 Haziran 10 Eylül tarihlerine dikkat. Bu tarihler arasında hayatınızı değiştirecek risklerden kaçınmalısınız.

        2016'da çeşitli sınavlarla karşılaşabilirsiniz, bu nedenle ortaklaşa para konularına gereken önemi göstermelisiniz.

        Banka, faiz, kredi, vergi ve miras gibi alanlarla ortaklaşa gelirler gibi konularda zorlanmalarınız olabilir.

        Paranın değerini bilen ve ona sahip olmayı önemseyen burç olan Boğalar, parasal sorumluluklar yüklenme konusunda gözünüzü korkutmayın.

        Bu yıl, daha önce önemsemediğiniz bazı konuları önemseyebilir, önem sıranızı değiştirebilirsiniz. Hayatın farklı yüzlerini size göstereceği 2016 yılında daha önce farketmediğiniz bazı şeyleri farkedebilirsiniz.

        Bu dönemde borç alıp vermekten kaçınmanız, başkalarına kefil olma gibi konulardan kaçınmanız ve vergi konularını dikkate almanız gerekebilir. Çevrenizle ilişkilerinizde anlaşma ve işbirliği ön planda olmalı.

        11

        PARA/KARİYER/İŞ

        17 Nisan ve 27 Mayıs tarihleri arasında parasal konularda zorlanmalar yaşayabilir bu konularda harekete geçmekte gecikebilirsiniz.

        2016 yılında enerjinizi parasal konularda gösterme konusunda zorlanabilirsiniz. Yeni yatırımlar, borç ve kazanç artırmak için 17 Nisan-27 Mayıs tarihleri uygun olmayabilir.

        23 Mart'ta gerçekleşecek olan tutulmayla birlikte beklenmedik duygusal olaylar ve konular nedeniyle riskli adımlardan kaçınmalısınız.

        18 Ağustos'ta gerçekleşecek olan ay tutulması kariyerinizde dalgalanmalara neden olabilir. Bu tarihten sonra önemli kararlar verebilrisiniz.

        Yılın ikinci yarısında ise; işinizi seveceğiniz bir sürece girebilirsiniz.

        9 Eylül tarihinde başlayacak olan bu süreç iş konularını daha çok gündeminize taşıyacağınız ve iş fırsatlarının ayağınıza geleceği bir dönem olabilir.

        Yeni teklifler ve sizi iş anlamında bir üste taşıyacak olan fırsatlarla yılın ikinci yarısında daha çok karşılaşabilirsiniz.

        12

        EĞİTİM

        23 Ocak tarihi itibariyle eğitim konularınız hızlanmaya başlayabilir. Öğrenci olan Boğalar, eğitim alanında kendilerini gösterecekleri bir döneme girebilir.

        25 Mart sonrası dönemde de eğitim alanında yaşanacak bazı sıkıntılar ve problemler söz konusu olabilir.

        13

        SAĞLIK

        Yılın 2'inci yarısından itibaren; sağlığınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda zorlandığınız konularda daha iyi sonuçlar alacağınız bu dönemde beslenmenize dikkat edin.

        Yılın ikinci yarısında artan tatlı ve zengin yiyecek tüketiminiz kilo almanıza yardımcı olabilir.

        18 Nisan-27 Mayıs tarihi arasında eğer bir aciliyeti yoksa ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.

        14

        AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK

        Jupiter'in olumlu etkileri aşk hayatınızda mutluluğu yakalamanıza neden olabilir. 1 Eylül tarihinde güneş tutulması aşk evinizde ve çocuk alanınızda oluşacak. Bu tarihte hızlı kararlar aldığınız bir döneme girebilirsiniz.

        23 Mart-16 Eylül tarihlerinde de özel hayatınızdaki dengeyi iyi sağlamanız gerekebilir.

        27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars, evlilik ve ikili ilişkiler konusunda gerilmeye başlıyor. Bu tarihlerde ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

        Eski bir aşk ilişkisi ve bununla ilgili mücadeleler bu dönemde karşınıza çıkabilir.

        15

        İKİZLER BURCU

        16

        Sevgili ikizler; bu yıl Jüpiter'in olumlu etkisi nedeniyle ev ve aile konularında şanslar yakalayabilirsiniz.

        2016 Eylül ayına kadar emlak alım satım gibi işlerden kazanç sağlayabilir ve bir ev alabilirsiniz.

        Dikkatli olmanız gereken tarihler olmasına rağmen, bir evin borcu altına girmekten kendinizi alıkoyamayabilirsiniz. Bu süreçte daha dikkatli, pratik ve mütevazı olmanız gerekebilir.

        İçsel huzurunuz açısından aileler ve onlarla geçirilecek zamanlar İkizler için çok verimli olacak.

        17

        Aile ve yuva konusunda daha gelişmeci bir tavır takınabilirsiniz, ailenizle ilgili konulara daha fazla titizlenebilirsiniz.

        Satürn'den alacağınız sorumluluklar sayesinde evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda yaşamaya başlıyorsunuz. 2015'te bu konularda karşılaştığınız zorlanma, sorun ve tersliklerin üstesinden bu yıl geleceksiniz.

        Evli İkizler, yeni sorumluluklar alabilir ilişkilerininin sağlamlığını test edecek olaylarla karşılaşabilir. Bu süreçte kendi dürüstlüğünüzü ve ilişkinizin temellerini sorgulayabilirsiniz. Bu süreçte ilişkiden neler beklediğiniz ve ne aldığınız gibi konular önem kazanacak.

        Evli olmayan İkizler; biraz sorumluluk alarak ve zorunlu evlilikler gerçekleştirebilirler. Partnerinizle bağ kurmak ve sıcak ilişkiler geliştirme konularında bu yıl zorlanabilirsiniz.

        30 Mayıs- 6 Haziran tarihleri arasında doğan İkizler, otorite ve erkek figürleriyle, patronlarıyla, eşleriyle veya babalarıyla çeşitli sorunlar ve sağlık sıkıntıları yaşayabilirler.

        Bu tarihler arasında doğduysanız sağlığınıza dikkat etmeli ve hayata küsmemelisiniz. Bu dönemin geçeceğini düşünerek isyan etmekten kaçınarak sabırlı ve anlayışlı hareket etmekte fayda var.

        18

        PARA/KARİYER/İŞ

        2. tutulmanın etkisiyle kariyer ve iş konularına daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

        9 Mart'ta oluşacak olan güneş tutulması kariyerinizde yeni başlangıçlara neden olabilir.

        16 Eylül'de gerçekleşecek olan parçalı ay tutulmasında ise; kariyerinizle ilgili ciddi sonuçlara ulaşacak, başlangıçlar bitişler ve sonlanmalar gibi durumları bu tarihte yaşayabilirsiniz.

        27 Mayıs ve 30 Haziran tarihinde Mars'ın iş alanınızdaki gerilemesi iş konusunda bazı yavaşlamalara neden olabilir. 1 aylık bu dönemde şartları zorlamamakta fayda var.

        19

        EĞİTİM

        İkizler için 2 Ocak tarihi her türlü eğitim ve bilgi konusunda uygun zamanda olacak. Bu dönemde öğrenmeye hevesli ve dersler konusunda da kendinizi kanıtlayacağınız bir süreç başlayabilir.

        Gelecekle ilgili planlarınızı gözden geçirecek ve yeni kararlar alma konusunda daha uygun bir dönemde olabilirsiniz.

        20

        SAĞLIK

        27 Mayıs tarihinden Haziran sonuna kadar süren bu dönemde sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gerekebilir.

        Üreme organı rahatsızlıkları, mantar ve boşaltım sistemi gibi alt bölge sağlık sorunlarına rastlayabilir, şeker hastalığı ve enfeksiyonlara kapılma konusunda hassaslaşabilirsiniz. Ayrıca boğaz bölgenize de özen göstermeniz gerekebilir.

        21

        AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK

        Jupiter aşk hayatınızı ve aile yaşantınızı huzurlu ve mutlu geçirmenize neden olabilir.

        Bazı zamanlarda oluşacak olan gerginlik ve sıkıntılardan özen göstererek sıyrılabilirsiniz.

        17 Nisan'da Mars'ın gerilemesiyle birlikte evliliğinize ve ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

        9 Eylül tarihi itibariyle ise; Jüpiter aşk evinize kayacak. Yeni aşk ya da aşk dolu ilişkiler bundan sonraki 1 yıl boyunca yaşayacağınız olumlu gelişmeler arasında.

        22

        YENGEÇ BURCU

        23

        Sevgili Yengeçler; reklam, satış, pazarlama, öğrenim ve yazım konularında şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

        Eylül ayına kadar; yeni fikirler üretecek bu fikirlerinizi konuşma ve yazma yoluyla ileterek başarılı işlerde bulunacaksınız.

        Elde ettiğiniz başarılar; sadece yakın çevrenizle sınırlı kalmayacak ve daha uzaktaki insanlara ulaşmanızı sağlayacak.

        Araştırma ile ilgili bir işiniz varsa bu yıl araştımalarınızı geliştirebilir ve daha çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

        Gazetecilik, basın yayın gibi bir sektörde çalışıyorsanız, yaratıcı ve ferah bir süreç sizi bekliyor. Ayrıca internet ve sosyal medya ile ilgileniyorsanız; yıl içinde zorlanmalarınız olabilir.

        Tanıtım ve pazarlama işlerindeyseniz daha yüksek adımlar atabilirsiniz.

        24

        Bu yıl sürpriz fıtsatlar ve şanslar sizin yanınızda olabilir. Aileniz ve akrabalarınızın olumlu etkiler altında olması nedeniyle onlardan olumlu etkileneceksiniz.

        2015'te bocalamanıza neden olan iş ve hizmet alanındaki sorunlar yeniden devreye girebilir. 2016 yılında iş, sağlık ve hizmet alanlarına ilginizi kaydırmanız ve önceliklerinizi iyi belirlemeniz gerebilir.

        Kendinizde disiplin sağlamalı ve hayatınızı düzenlemelisiniz. 2016 sorumluluklarınızı ertelememeniz gereken bir yıl olabilir.

        Detaylarla ilgilenmek ve çok çalışmak bu dönemde vücut ritminizi olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle yoğun çalışma temposu arasında kendinize vakit ayırarak ve egzersiz yaparak rahatlayabilirsiniz.

        İşlerinizde bazı sorunlardan tedirgin olmamanız gereken bir döneme girebilirsiniz. İş koşulları, monotonluk ve işinizi sevip sevmediğiniz gibi konularda kendinizi sorguladığınız bir döneme girebilirsiniz. Bu dönemde belki daha çok keyif almanızı sağlayacak, yaratıcılığınızı ortaya çıkaracağınız bir alana kayabilirsiniz.

        25

        PARA/KARİYER/İŞ

        2016 yılında Satürn'ün etkisiyle iş ve hizmet alanlarınıza daha fazla önem vermeniz gerekebilir. İletişim, satış, pazarlama ve yayıncılık, halkla ilişkiler, reklam ve bilişim sektöründe bir işe sahipseniz, pratik çözümlerinizi devreye sokmanız gerekebilir.

        17 Nisan'da Mars'ın iş alanınızdaki herilemesi 27 Mayıs'a kadar iş ve hizmet konularında enerji sorunları yaşamanıza neden olabilir. Bu tarihlerde iş konusunda önemli kararlardan uzak durmanızda fayda var.

        23 Mart, 26 Mayıs 18 Haziran, 24 Ağustos ve 10 Eylül tarihlerinde rutin işlerinize dikkat etmeniz gerekiyor.

        18 Ağustos'ta gerçekleşecek olan tutulma, para ve finansal sorunlara neden olabilir.

        26

        PARA/KARİYER/İŞ

        2016 yılında Satürn'ün etkisiyle iş ve hizmet alanlarınıza daha fazla önem vermeniz gerekebilir. İletişim, satış, pazarlama ve yayıncılık, halkla ilişkiler, reklam ve bilişim sektöründe bir işe sahipseniz, pratik çözümlerinizi devreye sokmanız gerekebilir.

        17 Nisan'da Mars'ın iş alanınızdaki herilemesi 27 Mayıs'a kadar iş ve hizmet konularında enerji sorunları yaşamanıza neden olabilir. Bu tarihlerde iş konusunda önemli kararlardan uzak durmanızda fayda var.

        23 Mart, 26 Mayıs 18 Haziran, 24 Ağustos ve 10 Eylül tarihlerinde rutin işlerinize dikkat etmeniz gerekiyor.

        18 Ağustos'ta gerçekleşecek olan tutulma, para ve finansal sorunlara neden olabilir.

        27

        SAĞLIK

        2 yıl sürecek olan sağlık konusundaki sorumluluklarınız 2016 ile birlikte başlayacak.

        Hamur işi tatlı ve yağlı yiyecekler tüketmeyi seven Yengeçlerin bu dönemde beslenmesine daha çok özen göstermesi gerekebilir.

        İş stresinden mümkün olduğu kadar uzak durmalı ve yaşam tarzınızda düzenlemeler yapmalısınız.

        28

        AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK

        23 Mart tarihindeki tutulmayla birlikte tüm algınız ailenize dönebilir. Bu dönemde duygularınızda değişinler, stres veya iniş-çıkışlar yaşanabilir.

        27 Mayıs'ta Mars'ın gerileyerek aşk ve çocuk alanınıza haymasıyla birlikte aşk ve çocuk konularında Haziran sonuna kadar sorunlar yaşayabilirsiniz.

        Yılın ikinci yarısı itibariyle ev ve aile konularında şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle 9 Eylül tarihinden itibaren bu şans ve fırsatlarla daha çok karşılaşabilirsiniz.

        1 yıl içinde emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz.

        Evlenmek ve yuva kurmak isteyen yengeçler bu tarihten sonra harekete geçebilir.

        29

        ASLAN BURCU

        30

        Sevgili Aslanlar; 2016 yılında sorumluluklar almaya açık olacağınız ve aşk, çocuk ilişkileri gibi konularda yaratıcılık alanlarınızda önemli dersler alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Satürn'ün aşk, çocuklar ve yaratıcılıkla ilgili önemli olaylarla ilgili sizi harekete geçirmesi hayatınızda önemli kararlar almanıza neden olabilir.

        Bu dönemde aşka yaklaşmak, eğlence faaliyetlerinizi gözden geçirmek, risk almaktan kaçınmak ya da risk konularında daha farklı bir bakış açısına sahip olmak ve çocuk sorumluluklarıyla uğraşmak ön planda olabilir.

        Programlı seyahatler, planlı adımlar ve disiplimli hareketler, eğitim programları ve sanatsal faaliyetler 2016'da hayatınızda olacak.

        Kontrol etmeyi ve organize etmeyi seven burç olan Aslanlar, bu sorumlulukları kendi yöntemlerine göre değil hayatınızın karşınıza getirdiği gibi yaşamalısınız.

        2016'da Güneş Satürn'den olumlu etkiler alıyor bununla birlikte daha çok güvenilirlik ve başarı konusunda hayatın sizi destekleyeceği bir döneme gireceksiniz.

        31

        Bu yıl duygusallığınızı iyi kontrol edeceksiniz. Çocuğunuzdan ve partnerinizden sevginizi esirgememelisiniz. Çevrenizdekilerin derdini dinlerken kendi dert ve sıkıntılarınızı dile getirmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi olayların akışına bırakırsanız disiplin ve düzenin kendiliğinden yola girdiğini göreceksiniz.

        Bekar Aslanlar, kendilerinden genç ya da daha yaşlı bir partner seçebilir ve bu partnerin sorumluluğunu üstlenebilir.

        Bu yıl parasal konularda şansı yakalayacaksınız. Ticari bir işiniz varsa bolluk ve bereketi tadacağınız bir sene sizi bekliyor.

        Bir ev almak veya para biriktirmek gibi konular her zamankinden daha çok ilginizi çekebilir. Elinize geçen parayı yatırımlar yaparak değerlendirebilir ve birikimler yapabilirsiniz.

        Partnerinizin hayatındaki gelişmeler kazanç anlamında gelirinizi ikiye katlayabilir.

        32

        PARA/KARİYER/İŞ

        2013 parasal anlamda şans yakalayacağınız bir sene olacak. Ev, mal mülk sahibi olmak, para biriktirmek ve harcamak için güzel bir döneme gireceksiniz.

        23 Mart-28 Mayıs- 18 Haziran ve 10 Eylül tarihleri arasında riskli adımlardan kaçının. Harcamalarınızı dengede tutmaya çalışın, bu dönemde sadeleşebilirsiniz...

        Yılın ikinci yarısında pazarlama, satış, reklam, iletişim, bilişim ve teknoloji konusunda para alanlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

        Borç altına girme gibi durumların yaşandığı bu dönemde ayrıca güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

        9 Mart- 16 Eylül tarihleri arasında yaşanacak olan tutulmalar para alanlarınızı gözden geçirmenize neden olabilir.

        1 Eylül'de yaşanacak olan tutulma ise elinize para geçmesine ve parasal alanda gelişmeler yaşamanıza neden olabilir.

        25 temmuz- 30 temmuz arasındaki tarihlerde iş ve para anlamında dikkat etmeniz gerekebilir.

        33

        EĞİTİM

        23 Mart'ta oluşan Parçalı Ay tutulması eğitim ve öğrenim alanına önem vermenizi sağlayacak. Çocuğunuz varsa veya öğrenciyseniz; bu süreçte eğitim hayatınızdaki olaylar sizi yakından ilgilendirecek.

        Çocuğunuzun geleceği için harekete geçme isteğiniz yükselecek. Satürn'den alacağı etkiyle ebeveyn olan Aslanlar çocukları üzerinde baskı kurabilir.

        34

        SAĞLIK

        2016 sağlıkla ilgili ciddi sorunlar yaşayacağınız bir yıl olmayacak. Özellikle Temmuz sonu doğumlu aslanların sağlığında daha güçlü etkiler ve gelişmeler yaşanabilir.

        25 Mart - 13 Ağustos arasında yaşanacak ufak tefek sağlık sıkıntılarına özel çözümler üretmelisiniz. Eğer böyle bir sıkıntı yaşarsanız bu sıkıntının çevrenizi ve kendinizi çok kasmaktan ve sıkmaktan kaynaklandığını görebilirsiniz.

        Kalp ve dalak sağlığınıza dikkat edin, beslenme şeklinizi tekrar gözden geçirin.

        35

        AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK

        Satürn'ün etkisiyle aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla olan bağlantılarınızda daha ciddi ilişkileri tercih edebilirsiniz. Hayatı eğlenceye alan Aslanlar biraz yorulabilir çünkü aşk sorumlulukları devrede olacak.

        17 Nisan-27 Mayıs tarihleri arasında Mars aşk evinde geriliyor. Bu tarihlerde aşk hayatınız ve çocuk ilişkilerinizde sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

        7 Mayıs- 30 Haziran tarihlerinde aile ve ev hayatınızla ilgili bazı sıkıntı ve sorunlara açık olmanız gerekebilir. Partnerinizle olan sorunlarda inatçılık ve yönlendirmeden uzak durmanız gerekebilir.

        18 Ağustos'ta oluşan Ay tutulmasıyla özel hayatınızda duygusal kararlar alabilirsiniz.

        24 Ağustos'a dikkat! Bu tarihlerde özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

        36

        BAŞAK BURCU

        37

        Sevgili Başaklar; 2016 yılında insanları etkilemeyi başaracaksınız. 12 yılda bir gelen ve 12 yılın konu ve olaylarını belirleyecek olan bu dönemde kafanızda kurduğunuz projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Sorumlu, mütevazı ve çalışkan atılacak adımlar yeni girişimlerde önemli şanslar sunabilir.

        Mükemmeliyetçi yapınızla işlerinizde tatmin sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sırf bu tavır nedeniyle işlerinizi yarıda bırakmanız da mümkün.

        9 Eylül'e kadar sürecek olan bu dönemde işinizi bıraksanız bile eğitimle ilgilenin. Çünkü bu dönemde hayatınız için bir şeyler yapmanız gerekiyor.

        23 Mart ve 26 Mayıs tarihleri arasında aile hayatınıza, sağlığınıza ve ev girişimlerinize dikkat etmelisiniz.

        18 Haziran ve 10 Eylül'de ise ortaklı işlerinizde, özel ilişkilerinizde ve aile hayatınızda kendinizi yetersiz ve güvensiz göreceksiniz. Bu tarihlerde büyük değişikliklerden kaçınmak, sadeleşerek yolunuzda ilerlemek önemli olacak.

        38

        PARA/KARİYER/İŞ

        Jüpiter'in etkisiyle çalışarak önemli fırsatlar yakalayabilir kendinizi iş hayatında gösterme imkanı bulabilrsiniz. 9 Eylül tarihinden sonra parasal konularda şanslı ve fırsatlı bir döneme giriyorsunuz. Maddi konularda eliniz bollaşacak ve uğraşılarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız.

        18 Ağustos'ta yaşanacak olan tutulma iş ve hizmet alanlarınızda oluşacak. Bu tarihler arasında önemli değişimler, duygusal konu ve olaylara açık olmalısınız.

        1 Eylül tarihinde oluşan Güneş tutulması kişisel gelişimleriniz için olumlu olacak.

        39

        EĞİTİM

        27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arası Mars eğitim ve öğretim alanlarınızda geriliyor. Bu dönemde bazı sıkıntı ve sorunlar yaşayabilirsiniz.

        İletişimsel konularda enerji ve gücünüzü ortaya koymakta zorlanacağınız bir döneme adım atıyorsunuz, bu süreçte eğitiminize dikkat etmeniz gerekebilir.

        Bu sene özel hayatınız ve aile hayatınızda yaşadığınız sorunlar nedeniyle eğitim hayatınız bölünebilir.

        40

        SAĞLIK

        Jüpiter'den alacağınız olumlu etki, sağlığınızla ilgili sorunlarla karşılaşmayacağınıza işaret ediyor ama bazı tarihlerde zorlanabilirsiniz.

        23 Mart ve 26 Mayıs tarihlerinde aile hayatınıza ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. 18 Haziran ve 10 Eylül tarihleri arasında sağlık sorunları hayatınızda olabilir, bu dönemde fiziksel olarak sağlığınızı ihmal edebilirsiniz.

        18 Ağustos'ta sağlığınızı etkileyecek bir tutulmayla karşı karşıya kalmanız mümkün.

        41

        AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK

        Aile hayatınıza gereken önemi göstermeniz gereken bir sene geçirebilirsiniz. 23 Mart 26 Mayıs tarihleri arasında aile hayatınız ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek.

        18 Haziran ve 10 Eylül tarihlerinde ise ortaklı ilişkileriniz, özel hayatınız ve aile ilişkilerinizde kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Bu tarihlerdeki büyük değişikliklerden kaçınmanız gerekecek.

        17 Nisan-27 Mayıs tarihleri arasında ise Mars'ın aile hayatında gerileme hareketi bu alanlarda bazı sorunların çıkacağına işaret ediyor. 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında yakın çevre ve aile ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir.

        42

        TERAZİ BURCU

        43

        Sevgili Teraziler, Jüpiter'in etkisiyle 2016 yılında neşe, bolluk ve zenginlik hayatınızda olacak.

        Her türlü olumsuzluktan korunacak ve iyiliklerle karşılaşacaksınız. Ruhunuzu keşfetmek ve yardımlaşmayı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz ve şans sizden yana olacak.

        İşlerinizde bir yavaşlama yaşanırsa bunun kendiniz için olduğunu unutmayın. Devlet kurumları, büyük şirketler, hastane, hapishane ve derneklerle işi olanlar şanslı ve fırsatlı bir döneme girecekler.

        Sahne arkası işler, sinema, resim, dans, bale ve kareografiye dayalı işlerde ve yazım alanlarında çok çalışabilir ve güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

        9 Eylül'de önemli bir hazırlık sürecine girmeniz mümkün. İstenmedik huylarınız ve davranışlarınızdan kurtulmak için harekete geçebileceğiniz bir yıl sizleri bekliyor.

        Daha önce yaşanmış olan olayları didiklemeniz ve araştırmanız sizin en büyük düşmanınız olabilir. Bu döneme dikkat edin.

        Yakın çevre, akrabalar, öğrenim, reklam, pazarlama ve satış gibi alanlarda sorumluluklarınız önem kazanmaya başlıyor. Satürn bu konulardaki ilişkilerinizi test edebilir.

        Akraba veya aile ile ilgili sağlık problemleriyle yüzleşmek, iletişim sorunları ya da ilişki sorunları görülebilir. Bu dönemde düşüncelerinizi gözden geçireceğiniz bir süreç sizi bekliyor.

        44

        PARA/KARİYER/İŞ

        2016 yılında reklam, satış, bilgisayar ve pazarlama, tanıtım gibi alanlarda bakış açınızı geniş tutabilir ve belli bir disiplinle adımlar atabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında iş ve fırsartlar açısında çok şanslı olduğunuz bir döneme girebilirsiniz. Eylül'de Jüpiter burcunuza geçince daha önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

        Şansınızın etkisiyle aklınızdaki daha önce hazırladığınız bazı konularda önemli bir dönemi başlatabilirsiniz.

        17 Nisan-27 Mayıs tarihleri arasında satış reklam, yayıncılık, bilgisayar ve tanıtım işlerinde sorunlar ve sıkıntılar yaşanabilir. 27 Mayıs 30 Haziran tarihleri arasında ise parasal konularda daha dikkatli olmalı ve ticari girişimlerden uzak durmalı harcamalarınızı kontrol altına almalısınız.

        9 Mart ve 16 Eylül arasında yaşanacak olan tutulmalar yeni olanaklar fırsatına erişmenizi sağlayabilir.

        45

        EĞİTİM

        İlk, orta ve lise eğitiminde bazı sorunları dikkat ve konsantrasyonla aşabilirsiniz. 17 Nisan ve 27 Mayıs tarihleri arasında eğitim konusunda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

        46

        SAĞLIK

        9 Mart-1 Eylül-16 Eylül tarihlerindeki tutulmalar sağlığınıza dikkat etmenizi gerektirebilir. 9 Eylül'den sonra fiziki anlamda rahata erecek sağlık konularında sıkıntısız bir dönem geçireceksiniz.

        47

        AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK

        Yakın çevreniz, akrabalarınız ve ailenizle olan ilişkilerinize daha çok önem göstermeniz gerekiyor. Özellikle 17 Nisan 27 Mayıs tarihleri arasında ilişkilerinizde sıkıntılar olabilir. 18 Ağustos'ta yaşanacak olan tutulmayla beraber aşk hayatınız ve çocuk ilişkilerinizde duygusal karar verebilirsiniz.

        48

        AKREP BURCU

        49

        Sevgili Akrepler; 2016 yılında sosyal çevre konusunda güzel gelişmeler yaşayabilir, yeni insanlarla tanılabilir ve bu kişilerden destek ve yardım alabilirsiniz.

        Maddi sorumluluklarınız hareket etmenizi kısıtlasa bile kalabalıklar içinde olmak, davetlere katılmak ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelecek. İş anlamında yakalayacağınız fırsatlar tanıştığınız yeni insanlar sayenizde karşınıza çıkabilir.

        Mütevazı, anlayışlı ve çalışkan yapınız bulunacağınız ortamlarda farkedilmenize neden olacak.

        2015 yılında parasal konularda sorumlulukla hareket ettiğiniz bir yıldı ancak 2016 yılında tam anlamıyla maddi konular önem kazanıyor. Parasal konularda herşeyi sorgulayacağınız bu yıl yeni bilgiler de edineceksiniz. Gelen parayı biriktirmek ve ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğrenecek ve maddi konularda fedakarlıklar yapacaksınız.

        Sosyal hayatınızda 23 Mart 26 Mayıs tarihleri arasında dikkatli adım atmanızda fayda var.

        50

        PARA/KARİYER/İŞ

        Sosyal ortamlarda karşınıza çıkacak önemli iş fırsatları var ama dikkat etmeniz gereken tarihler de var! Özellikle 17 Nisan 27 Mayıs tarihleri arasında Mars'ın gerilemesiyle maddi girişimlerden uzak durmalı ve dikkatli adımlar atmalısınız. Bu süreçte harcamalarınızı en aza indirin.

        18 Haziran- 10 Eylül tarihleri arasında riskli adım ve girişimlerden kendinizi korumanızda fayda var. Borsa gibi yatırımlarınız varsa bu tarihlerde sıkıntı ve kayıplar yaşanabilir.

        51

        EĞİTİM

        2016 yılında grupsal çalışmalar sizi daha üst noktalara taşıyabilir. Bu dönemde yalnız hareket etmek istemeyecek arkadaşlarınızın fikirlerine önem vereceksiniz. Yılın 2'inci yarısında ise kişisel gelişimine önem vereceğiniz bir döneme girebilirsiniz.

        52

        SAĞLIK

        27 Mayıs 30 Haziran tarihleri arasında sağlık konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamadığınız bu dönemde sorunlar yaşayabilirsiniz.

        23 Mart'ta yaşanacak olan ay tutulması sağlığınızda olumsuz durumlar oluşturabilir. Bu nedenle fiziksel sağlığınızı göz ardı etmemelisiniz.

        9 Eylül tarihi itibariyle ise Jüpiter'in olumlu etkisi sağlığınızda güzel gelişmelere neden olabilir.

        53

        AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK

        Bu yıl yaşanacak tutulmalar aile ve aşk evinizi etkiliyor. 9 Mart tarihleri arasında aşkı yakalayabilir ya da partnerinizle ilişkilerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.

        1 Eylül'de yaşanacak tutulmayla sosyal çevreniz ve dostlarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. 18 Ağustos tarihinde yaşanacak ay tutulması ev, yuva ve aile hayatınızda önemli sonuçları ve kararları karşınıza getirebilir.

        54

        YAY BURCU

        55

        2015 yılında başlattığınız içsel gelişim tamamlanacak ve kendiniz için sorumluluk alacaksınız.

        Hayatınız için alacağınız sorumluluklarda yapmanız gerekenleri fark ettiğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Gerçekten ne istediğinizi bu yıl göreceksiniz.

        Öğrenme ve büyümenizi en çok kariyer ve iş hayatınızda gerçekleştireceksiniz. Kariyerinizde çalışmaktan mutluluk duyacağınız bir döneme adım atıyorsunuz.

        İş dünyasında kimliğinizi ön plana çıkaracak ve mantık, el becerisi, araştırma, analiz gerektiren işlerde, muhabirlik, yazarlık, ekonomi, bilgi işlem, muhasebe, uzmanlık, basım yayın, hukuk, pazarlama, mühendislik alanlarında şanslarla karşılaşacaksınız.

        30 Kasım ve 10 Aralık tarihlerinde aşırı sorumluluklar sizi bunaltabilir. Ama 2016 yılı sizin için yeniden doğuş yılı olacak ve hayatınızı destekleyecek.

        56

        PARA/KARİYER/İŞ

        2016 yılı iş hayatınızın daha aktif olduğu bir yıl olacak. Yılın ikinci yarısında 9 Eylül tarihinden itibaren kariyer ve iş hayatınızda sosyal çevreniz yeni kapılar açabilir.

        18 Ağustos'ta yaşanacak olan tutulma; medya, ticaret, yabancılarla yapılacak işlerinizde stresi devreye sokarken 1 Eylül'deki tutulma kariyer hayatınızda bazı zorluklara neden olabilir.

        17 Nisan ve 30 Haziran arasında yaşanacak olan Mars hareketi döneminde atılımlarınıza dikkat etmelisiniz. 23 Mart ve 26 Mayıs tarihkerinde bazı zorlanmalarınız olabilir.

        57

        EĞİTİM

        18 Ağustos'ta yaşanacak tutulma akademik konularda önemli kararları karşınıza getirebilir. Öğrenciler daha çok çalışarak kendilerini ispatlamak zorunda kalabilirler.

        Daha çok insanın takdirini toplamak isteyeceğiniz bu dönemde derslerinize kanalize olurken sosyal faaliyetlerinizi de unutmamalısınız.

        58

        SAĞLIK

        Fazla efor sarfedeceğiniz bu yılda enerjiniz biraz azalabilir. Mars'ın 17 Nisan 27 Mayıs tarihlerindeki hareketi sağlığınız açısından sıkıntılara neden olabilir.

        27 Mayıs- 30 Haziran tarihlerinde bağışıklık sisteminizi güçlü tutun ve 18 Haziran 10 Eylül tarihkeri arasında duygusal yetersizliklerinize dikkat edin.

        30 Kasım- 10 Aralık tarihleri ve arasında doğan Yaylar sağlık sorunlarını daha çok yaşayabilir. Eğer yükselen burcunuz 10-16 derecelerden yay sa, önemli bir ameliyat söz konusu olabilir.

        59

        AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK

        Jüpiter'in olumlu etkisiyle hayatınızdaki insanla evlenme kararı alabilirsiniz. 9 Mart 16 Eylük tarihlerindeki tutulmalarsa, ev, aile alanlarında önemli olaylarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

        18 Haziran- 10 Eylül tarihlerinde ailenizde yaşanacak bazı sıkıntılar olabilir bu konuda dikkat etmelisiniz.

        60

        OĞLAK BURCU

        61

        Sevgili Oğlaklar; bu yıl olaylar kontrolünüz dışında olabilir. Yeni olaylar yaşayabilir, geçmişten kalan birikimlerinizi gündeme getirebilirsiniz. 2016 yılında aile ve iş hayatınızın yeniden düzenlenmesi önem kazanabilir.

        Gizemli ve ruhsal öğretilere olan merakınız, disiplin ve sorumlulukla atulacak olan adımlarla gelişime yıl boyunca açık olabilrsiniz.

        Yabancılarla yapılacak işler, ticaret, ithalat,medya, ihracat, yayıncılık, hukuk, iş seyahatleri, eğitmenlik, eğitim, deniz aşırı ülkelerle girişilecek ticaret, turizm sektörlerinde girişimleriniz olabilir.

        Bu işlerden birinde çalışıyorsanız çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

        Ayrıca çok seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Medya alanlarındave hukuksal süreçte şanslarınız yüksek olacak.

        62

        PARA/KARİYER/İŞ

        2016 yılında kariyerinizle ilgili konular önem kazanıyor. Yılın ikinci yarısında özellikle 9 Eylül'den sonra işinizi ön plana çıkaracak fırsatlar elde edebilirsiniz.

        23 Mart’taki ay tutulması kariyerinizde önemli sonuçları ve olayları karşınıza getirebilir. Yine 18 Ağustos’taki tutulmada maddi konularda önemli sonuçlara ve seçeneklere sahip olacaksınız.

        23 Mart-26 Mayıs tarihlerinde yurtdışı işlerinize dikkat etmelisiniz. Mars'ın gerilemesi 17 Nisan 27 Mayıs tarihleri arasında devrede olacağından bu dönemde girişimlerden ve adımlardan uzak durmalısınız.

        63

        EĞİTİM

        2016'da eğitim ve öğretim alanında en şanslı burçlardan birisiniz. Jüpiterden alacağınız destekle sınavlarınızda kendi bildiklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

        09 Mart- 01 Eylül- 16 Eylül tarihlerindeki ttutulmalar eğitim, yurtdışı eğitimi, akademik konularda önemli olayları karşınıza getirebilir.

        64

        SAĞLIK

        2016 yılında bazı olayların sizin dışınızda gelişmesi sinirsel hastalıklara yakalanmanıza neden olabilir. Merkür sizin sağlık evinizin yöneticisi olduğundan, merkürün gerilediği zamanlarda sağlığınızla ilgili sorunlara da açık olabilirsiniz. Özellikle 05- 25 Ocak Merkür gerilemesinde dikkatli olun.

        65

        AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK

        Bu yıl hayatınızdaki gelişmelere odaklı olacaksınız. 04-10 Ocak doğumlular Uranüs’ten alacakları sert açılarla yılın ilk 3 ayında ev ve aile hayatlarında gerginliklere ve sıkıntılara açık olacaklar. Sevdiklerinize karşı anlayışla yaklaşmak önemli olmalı. 10-17 Ocak tarihli oğlaklarsa Nisan ayından sonra bu etkiye sahipler ve yaz aylarına kadar dikkatli olmalılar.

        66

        KOVA BURCU

        67

        Sevgili Kovalar; bu yıl maddi alanda titiz hareket ederseniz maddi sorunlarla karşılaşmazsınız. Kredi, faiz, vergi, muhasebe konularında fırsatlar elde edebilirsiniz. 2016'da beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz.

        Elinize bir miras geçebilir, eşinizin ya da partnerinizin maddi anlamda hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir.

        Mistik, gizemli konulara ilginiz artabilir veya psikolojik olaylardan yararlanabilir, önemli ameliyatlarınız varsa çok kritik tarihlere denk gelmediği müddetçe olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. 2016 yılında da çevrenizi, arkadaşlarınızı gözden geçireceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Dostlarınızın ve çevrenizdeki arkadaşlarınızın iç yüzünü göreceksiniz, bazılarıyla dostluklarınız daha sağlama binerken, bazılarına bu dönem veda etmek durumunda kalabilirsiniz. deallerinize ve hayallarinize ulaşmak için çok çalışmak ve uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

        68

        PARA/KARİYER/İŞ

        Dikkat etmeniz gereken 23 Mart-26 mayıs tarihlerinde borçlanmaktan kaçınmalısınız. 09 Mart- 16 Eylül tarihleri arasında parasal konularda önemli gelişmeler yaşanabilir.

        27 Mayıs- 30 Haziran tarihleri arasında önemli girişimlerden kaçınmalısınız.

        9 Eylül'den sonra medya, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, ithalat, ihracat, yayıncılık, hukuk, iş seyahatleri, deniz aşırı ülkelerle girişilecek ticaret, turizm sektörlerinde başarı ve şansınız yüksek olacak.

        69

        EĞİTİM

        Yılın 2. Yarısında eğitim ve öğrenim alanlarında gelişiminizi arttıracaksınız.Jüpiter desteğitle akademik konularda başarı sağlayabilirsiniz.

        23 Mart’taki Ay Tutulmasından sonra eğitimsel konuların hızlandığını görüyor olacaksınız.

        70

        SAĞLIK

        2016 yılında sağlık ile ilgili büyük sorunlar yaşamayacaksınız. Sağlık evinizin yöneticisi ay olduğu için tüm ay tutulmaları zamanında sağlığınıza dikkat edin.

        23 Mart- 18 Ağustos- 16 Eylül tarihlerinde sağlığınıza gereken özeni gösterin.

        71

        AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK

        Aşk evinizin yöneticisi Merkür gerilemelerinde aşk hayatınızda ve varsa çocuklarınızla olan iletişiminizde sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. 18 Ağustos'ta devreye giren parçalı Ay Tutulması, özel hayatınızı fazlasıyla önemsemenizi sağlayabilir.

        72

        BALIK BURCU

        73

        Sevgili Balıklar; bu yıl evlilik ve ikili ilişkilerde fırsatlar yakalayabilirsiniz . Bekar balıklar bu yıl evliliğe adım atabilir. 2016

        Evliyseniz evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız. Yine eşinizin hayatında güzel gelişmeler ve şanslar oluşabilir.

        Amaçlarınızı gerçekleştirmek için disiplinli ve planlı olmanız gerekebilir. İş hayatınızda karşınıza fırsatlar çıkacak ama bu fırsatlara verdiğiniz tepkiler daha önemli olacak.

        Kararsız bir burç olarak başkalarından tavsiye almak, yardımlar görmek, sosyalliğinizi arttırmak şansınızı katlayacak. Yine hukuki konularda, anlaşmalara dayalı işlerde istediğiniz gibi kendinizi ortaya koyabilirsiniz.

        74

        PARA/KARİYER/İŞ

        Bu yıl önemli anlaşmalar içine girebilirsiniz. Satürn'ün getireceği sorumluluklar kariyer ve iş sorumlulukları zaman zaman zorlanmanıza neden olsa da çevrenizden alacağınız destek bu zorlukların üstesinden gelmenizi sağlayacak.

        Yılın 2. Yarısı 09 eylülden sonra ortaklaşa parasal konularda oldukça şanslı bir döneme giriş yapacaksınız.

        17 Nisan'da Mars gerilemesi; bazı girişimlerinizin sonuçsuz kalmasına neden olabilir. 27 Mayıs- 30 haziran tarihleri arasında da seyahat, eğitim, ticaret, medya, hukuk alanlarınızda dikkatli adımlar atmak sizi zorluklardan koruyabilir.

        18 Haziran- 10 eylül tarihleri kariyeriniz açısından sizi zorlayabilir. 27 Şubar 10 Mart tarihleri arasında doğmuş balıklarsa aile, partner ya da iş ortağınızla ilgili sorunlara açık olduğunuzu gösteriyor

        75

        EĞİTİM

        27 Mayıs- 30 Haziran tarihleri arasındaki dönemde akademik konularda, üniversite çalışmalarında, sınavlarınızda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatlarına üniversitede veya yurtdışı eğitim konularında devam etmek isteyen balıklar 9 Mart ve 18 Eylül'deki tutulmalarda etki altına girebilir. 8 Haziran- 10 Eylül tarihlerinde yetenekleriniz konusunda kafanız karışabilir.

        76

        SAĞLIK

        Balıklar 2016 yılında çok sağlık sorunları konusunda rahat bir dönem geçirebilirler. Ancak 27 Şubat- 10 Mart tarihleri ve bu tarihler aralığında doğmuş bir balıksanız bu yıl sağlığınızda ve çevrenizdeki erkeklerin sağlığında bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

        77

        AŞK/İLİŞKİ/EVLİLİK

        Jüpiter’den aldığınız etkilerle aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde kendinizi büyütecek, hayatınızdaki insanlardan yana razı olacak veya bu konularda yeni insanlarla aşka ve ilişkilere adım atacaksınız. 01 eylül de oluşan Güneş Tutulması sizin ikili ilişkiler alanlarınızı tetikleyecek.

        23 mart- 26 Mayıs tarihlerinde dikkatli olmalısınız. Bu tarihler ve civarı birkaç gün boyunca ilişkinizde sıkıntılar ve sorunlar ortaya çıkabilir. Yine eşinizin veya partnerinizin ailesiyle olan bağlarda veya sağlıkla ilgili konularda bazı sorunlar karşınıza gelebilir. Yine Satürn bu yıl sizi ailevi konularda da test edebilir. Bir aile büyüğünüzün sağlığıyla, derdiyle uğraşmak öne çıkabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ