Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Anneye alınabilecek hediyeler - 2016 Anneler Günü hediyeleri

        Annelerimize minnettarlık duygularımızı gösterebilmek amacıyla her sene mayıs ayının ikinci haftasıkutlanan Anneler Günü, bu yıl da evlatlar tarafından maddi-manevi hediyeler ile onurlandırılacak. Henüz annenize bir hediye almadıysanız sizler için hazırladığımız Anneler Günü hediyelerini incelemenizde fayda var. İşte en güzel Anneler Günü hediyeleri...

        Her şeyden önce şunu vurgulamak lazım ki, annenize en büyük hediye elbette sizsiniz. Fakat her birimiz bu güne kadar adet yerini bulsun diye sokaktan koparılmış bir gül dahi olsa annelerimize götürmüş ya da bunun için girişimde bulunmuşuzdur. Ama öyle zamanlar da gelmiştir ki imkanlarımız doğrultusunda 'acaba ne alsam?' diye kendi kendimizi yiyip bitirmişizdir. İşte biz de size bu gibi durumlarda zorluk çekmeyin diye irili ufaklı birçok hediyenin bulunduğu bir liste hazırladık. Hediyenizi almadan önce tekrar vurgulayalım, hediyeden önce annenize vermeniz gereken tek şey 'sevginiz'dir.

        BİR DEMET ÇİÇEK VE BİR ÖPÜCÜK

        YILIN ANNESİ ÖDÜLÜ

        Bizleri bu yaşımıza kadar büyüten, koruyup kollayan annelerimizin bedelini asla ödeyemeyeceğimiz aşikar. Gece gündüz demeden hastalıkta, sağlıkta hep destekçimiz olan annelerimizin bu performansı gerçekten ödüllük. O yüzden annelerinizin bu gayretini ödüllendirebilmeniz için listemize bir de "Yılın En İyi Annesi Oscarı" hediyesinikoyduk. Bu hediyeyi 30 TL ortalamafiyatıile çeşitli web siteleri ve hediyelik eşya mağazalarında bulabilirsiniz.

        İSTRİDYE İÇERİSİNDEN ÇIKAN İNCİ KOLYE

        Sürprizlere meraklı ve aynı zamanda takıları seven bir anneniz varsa bu hediye tam ona göre. İstridye içerisinden çıkan inci, gümüş kolye aparatı sayesinde annenizin boynunda kendisini gösterebilecek. En güzeli ise anneniz, gün ya da arkadaş buluşmalarında nereden aldığı sorulduğunda "oğlum/kızım hediye aldı" diyerek göğsünü kabartabilecek. Bu hediyeyi 90TL ortalamafiyatıile çeşitli web siteleri ve hediyelik eşya mağazalarında bulabilirsiniz.

        HAMARAT ANNE ARAÇ GEREÇLERİ

        Sıradaki hediyemiz hemen hemen her gün bıkmadan, yılmadan bizlereyemek hazırlayan annelerimizin daha iyi yemekler hazırlayabilmeleriiçin geliyor. İşin şakası bir yana mutfak ekipmanları içerisindeyaygın olarak kullanılantahta kaşıklar, şu an hem sağlık açısından hem de dekoratif olarak sıkça tercih edilenler arasında. Fakat size hediye olarak önereceğimiz kaşık seti tahta yerine sağlık açısından daha fazla rağbet gören bambu olacak. Dört'lü olarak satılan kaşık, spatula, delikli spatula seti anneleriniz mutfağında oldukça şık duracak.Bu hediyeyi 30 TL ortalamafiyatıile çeşitli web siteleri ve hediyelik eşya mağazalarında bulabilirsiniz.

        OKUMAYI SEVEN ANNELERE KİTAP

        Anneniz kitap okumayı çok seviyorsa ona güzel bir kitap almanızı hatırlatırız. Kitap önerisinde bulunmak annenizin zevklerini bilmediğimiz için çok doğru olmayabilir ama sizlere yine de fikir vermesi açısıdna gündemden en çok satan kitaplar konusudna birkaç tüyo verebiliriz. Orhan Pamuk'un yeni eserlerindenKırmızılı Saçlı Kadın, son dönemlerin en çok satan kitaplarından birisi olarak yer alıyor. Otuz yıl önce İstanbul'un bir kasabasında liseli gencin aşk hikayesini anlatan kitap, aynı zamanda suçun peşinden de sürüklüyor. Bu kitabı 9 TL gibi ortalama bir fiyatla kitabevi ve internet üzerinden satın alabilirsiniz. Ayrıca Canan Tan'ın, zor zamanlar geçiren bir grup kadının hayatını anlatan 'Kelepçe' isimli eserini de değerlendirmeniz mümkün. Bu kitabı da11 TL ortalama fiyatı ilekitabevi ve internet üzerinden satın alabilirsiniz.

        SPORTİF ANNELERE PİLATES SETİ

        Anneniz formda kalmak için evde ilginçyöntemler deniyor, internetten eğzersizler araştırıp çeşitli hareketler yapmaya çalışıyorsa bu hediye tam da ona göre.İçerisinde pilates topu, egzersiz minderi, atlama ipi ve gibi birçok alet içeren setleri, ortalama 80 TL fiyatla alışveriş sitelerindenedinebilirsiniz.

        GEZİP GÖREMEYİ SEVEN ANNELER İÇİN

        Televizyon izlerken ya da internette dolaşırken"Oğlum/kızım şurası ne güzelmiş baksana" sözleriyle siz de karşılaşmışsınızdır. Annenizi mest eden bu yerin içinde ukte kalmasını istemiyorsanız ve hala bir anneler günü hediyesi seçemediysenizişte fırsat bu fırsat. Birçok havayolu firması ileri tarihli biletlerde indirimlifiyatlaruygulamakta. Hal böyleyken ve fiyatlar da cebinize uygunken neden annenize gezmesi için gidiş-dönüş bileti almayasınız?Bu sayede belki de ev işlerinden bunalmış olan annenizin değişik yerler görmesini sağlayarak motivasyonunu arttırabilecek ve anneler günü hediyesini de bu şekilde aradan çıkartmış olabileceksiniz. Bu organizasyonun maliyeti ise gidiş-dönüş bilet için vergiler dahil minimum 100 TL olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ