Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam En iyi düğün organizasyonları, dans ve müzikleri, 2016 yılının en yeni düğün trendi

        Son dönemlerde, düğün törenlerinde çok farklı gelin ve damat profilleri görür olduk. O “Historia Du on Amour” lu, “Carousel” li, “Fan Fan” lı görkemli, havai fişekli girişlerin yerini; gelin ve damadın üstün performans gösterdikleri, mutluluktan havalara uçmalı, ayakları yerden kesilmeli, “Happy” li “Disclosure” lu girişler aldı. Öyle ki; ilk kez Neslihan Atagül Doğulu – Kadir Doğulu çiftinin düğünlerde şahit olduğumuz seremoni, artık bir trend halini aldı neredeyse…

        Çok daha samimi, klişe ve kalıplardan uzak; mutluluklarını olduğu gibi yaşatan gelin ve damatlar görmek çok hoş doğrusu.

        E tabii, bu da herkesin harcı değil, biraz cesaret gerektiriyor. Tabir-i caizse, kasılmış, heyecandan suratları bin bir şekle girmiş gelin ve damatlar yerine, dans ederek çıkan gelin ve damatlar, tarafımdan da tercih edilesi. En azından, oldukları gibi, o en özel günün tadını doyasıya çıkarıyorlar.

        İnanıyorum ki; sadece ünlü isimler değil; pek çok çift, düğün konseptlerini bu trend doğrultusunda şekillendirecekler, yani, önümüzdeki düğünlerde daha çok eğlenen çift göreceğiz.

        Siz de; o çiftlerden biriyseniz, bakın, düğünlerine bu yeni trendle damga vuran çiftler, hangi müziklerle giriş yapmışlar, ilk dansları için tercihleri ne olmuş, pastalarını hangi notalar eşliğinde kesmişler? İşte o detaylar.

        NESLİHAN ATAGÜL – KADİR DOĞULU

        Bu senenin, en ses getiren düğününe imza atan Neslihan Atagül - Kadir Doğulu çifti, günlerce konuşulan muhteşem girişlerini Disclosure – You & Me feat. Eliza Doolittle (Flume Remix)eşliğinde yaptılar. İlk dansları içinde, klasik olmaktan uzak bir parça seçen çiftin tercihi, Sade – Love Is Foundisimli parçadan yana oldu. eşliğinde dans etmeyi tercih ettiler. Çiftin pasta müziği ise,Beyonce – 7/11idi.

        BURCU BİRİCİK – EMRE YETGİN

        Nikah anına,Frankie Valli & The Four Seasons / December 1963 parçası ile geçen çift, ilk danslarını Daft Punk & Pharrell Williams / Lose Yourself to Danceile yaptılar.Harika danslarıyla süsledikleri pasta seremonisinde ise genç çifte, Mark Ronson / Uptown Funk ft. Bruno Marseşlik etti.

        EDA ÖZERKAN – TİMUR ACAR

        Eda Özerkan – Timur Acar çifti de, düğün törenlerinde sıradanlıktan uzak olmayı tercih ettiler. Çiftin düğün töreni, eğlenceli anlara sahne oldu. Çift, romantik bir tercih yaparak; ilk danslarını Elvis Presley – Welcome to my world ile yaptıktan hemen sonra, Bollywood karelerini aratmayacak bir performans sergiledikleri Dhinka Chika parçası eşliğinde dans ettiler. Kesinlikle çok sempatik bir çift.

        ÜMİT OLCAY – ELÇİN GÜNGÖR

        Dizilerin sevilen oyuncularından Ümit Olcay ve yine bir film senaryosunu aratmayacak şekilde romantik bir tesadüfle tanıştığı eşi; Elçin Güngör’ün düğün törenleri de oldukça keyifliydi. Çift, girişlerini büyük üstad Öztürk Serengil’in Abidik Gubidik parçası eşliğinde dans ederek yaptılar. Hem kendileri eğlendiler, hem de konukları…

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ